Koplampen dual halo rims BMW X5 E70 07-13 ZWART

€ 449,33
Envoi
€ 7,95
410depuis 18 nov.. '21, 07:01
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Projectorkoplampen met 3D dubbele halo-velgen.
100% nieuw, worden per paar geleverd (links rechts).
Goedkeuring: E-markering E13 - goedgekeurd, ECE-R87 goedgekeurd.
Details
Parkeerlicht: 3D LED Halo-velgen
DRL: 3D LED Halo-velgen
Knipperlicht: WY21W
Dimlicht: H7 inbegrepen
Grootlicht: H1 inbegrepen
Regeling: elektrisch (met ingebouwde elektrische regelaar).
ENGEL EYES TRU DRL
Over dit product:
Dit product is speciaal ontwikkelt voor de tuning markt. In onze productlijn vind je verlichtig en carrosserie artikelen. Bij al onze producten zetten we de serie bouwjaren in de titel en/of beschrijving. Bij het bestellen is het belangrijk om te kijken of uw auto in de reeks van de aangegeven bouwjaren valt. Indien de uitvoering van uw auto van belang is (bijvoorbeeld Sedan of Hatchback); dan geven wij dat ook aan in de beschrijving. Al onze producten zijn nieuw en bevatten 2 jaar fabrieksgarantie.Over Vikingchoice
Vikingchoice biedt een uitgebreide keuze aan huis tuin en keuken artikelen, zwembaden en sport en spel artikelen zoals onze trampolines. Onze merken garanderen de nodige veiligheidskeurmerken, kwaliteitsgarantie, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke handleidingen. Kortom, hoe het zou moeten zijn!

We werken met meerdere vervoersbedrijven samen, waaronder DHL, DPD, GLS, Red Je Pakketje, Koeriers Service Oost, en Visser Duiven BV.
Wij verzenden doorgaans direct na betaling uw goederen. De verzendkosten worden gespecificeerd op de betalingspagina. Binnen Nederland en België hanteren wij een standaard verzend tarief van €7,95 en €10,95 respectievelijk per zending.

Wilt u dit product bestellen of er juist meer informatie over hebben? Klik dan op de onderstaande link:
Numéro de l'annonce: a84929667