Achterlichten PEUGEOT 206 hatchback - chroom

€ 87,17
Envoi
€ 7,95
320depuis 2 nov.. '21, 16:53
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Achterlichten voor de PEUGEOT 206 hatchback. Wordt geleverd in een setjes (links + rechts), bevat een E-keurmerk en wegtoelating.

Passend voor:

  • Achterlichten PEUGEOT 206, bouwjaar serie: vanaf 10/1998 tot en met heden
  • Let op: alleen geschikt voor de Hatchback uitvoering (3 deurs en 5 deurs)

Over dit product:
Dit product is speciaal ontwikkelt voor de tuning markt. In onze productlijn vind je verlichtig en carrosserie artikelen. Bij al onze producten zetten we de serie bouwjaren in de titel en/of beschrijving. Bij het bestellen is het belangrijk om te kijken of uw auto in de reeks van de aangegeven bouwjaren valt. Indien de uitvoering van uw auto van belang is (bijvoorbeeld Sedan of Hatchback); dan geven wij dat ook aan in de beschrijving. Al onze producten zijn nieuw en bevatten 2 jaar fabrieksgarantie.Over Vikingchoice
Vikingchoice biedt een uitgebreide keuze aan huis tuin en keuken artikelen, zwembaden en sport en spel artikelen zoals onze trampolines. Onze merken garanderen de nodige veiligheidskeurmerken, kwaliteitsgarantie, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke handleidingen. Kortom, hoe het zou moeten zijn!

We werken met meerdere vervoersbedrijven samen, waaronder DHL, DPD, GLS, Red Je Pakketje, Koeriers Service Oost, en Visser Duiven BV.
Wij verzenden doorgaans direct na betaling uw goederen. De verzendkosten worden gespecificeerd op de betalingspagina. Binnen Nederland en België hanteren wij een standaard verzend tarief van €7,95 en €10,95 respectievelijk per zending.

Wilt u dit product bestellen of er juist meer informatie over hebben? Klik dan op de onderstaande link:
Numéro de l'annonce: a83352988