Speelgoed garage - met elektrische lift - 56x17x32 cm

€ 52,78
Envoi
€ 7,95
430depuis 18 nov.. '22, 07:01
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Een schitterende grote parkeergarage speelgoed set met 3 niveaus, auto's en een elektrische lift. Een bezinestation en een landingsplaats voor helikopters maken het plezier compleet. De lift van de speelgoed garage heeft een spiraalvormige ingang en brengt de auto's naar boven, dit kan automatisch maar ook handmatig. De autogarage speelgoed set bevat 4 auto's en een helikopter.

Kenmerken:

  • Afmeting: 56 x 17 x 32 cm
  • Gewicht: ongeveer 3 kg
  • Constructie: kunststof
  • Leeftijdsgroep: +3 jaar
  • Voeding: knoopbatterij (niet inbegrepen)


Over Vikingchoice
Vikingchoice biedt een uitgebreide keuze aan huis tuin en keuken artikelen, zwembaden en sport en spel artikelen zoals onze trampolines. Onze merken garanderen de nodige veiligheidskeurmerken, kwaliteitsgarantie, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke handleidingen. Kortom, hoe het zou moeten zijn!

We werken met meerdere vervoersbedrijven samen, waaronder DHL, DPD, GLS, Red Je Pakketje, Koeriers Service Oost, en Visser Duiven BV.
Wij verzenden doorgaans direct na betaling uw goederen. De verzendkosten worden gespecificeerd op de betalingspagina. Binnen Nederland en België hanteren wij een standaard verzend tarief van €7,95 en €10,95 respectievelijk per zending.

Wilt u dit product bestellen of er juist meer informatie over hebben? Klik dan op de onderstaande link:
Numéro de l'annonce: a110541345