advies Massage

€ 55,00
13385depuis 3 juin. '22, 00:18
Partager via
ou

Description

Massage die je brengt in de 4e laag van ontspanning
Waarom heeft iedere man of vrouw regelmatig een massage nodig? Een massage brengt je in een diepere laag van ontspanning en rust dan een normale ontspanning zoals lekker lui in de stoel liggen in de zon met een glaasje drank. In ons gevoel kunnen we echter zonder dat we daar bewust van zijn in diepere lagen van ontspanning gebracht worden.
1e laag van ontspanning: Gewoon lekker niets aan de hand je zit goed in je vel.
2e laag van ontspanning : Oh dit is toch wel lekker hier geniet ik echt van dit voelt goed.
3e laag van ontspanning : Wow dit is echt geweldig dit gevoel heb ik nog nooit gevoeld ga door hier word ik echt blij en ontspannen van. Dit is echt wat ik maar zelden ervaren heb als massage.
4e laag van ontspanning Heb je enig idee hoe je je voelt als ik (Claudia) je masseer en je in die 4e laag van ontspanning breng?
Dat kun je ervaren als je bij mij op de tafel ligt in een zeer rustige, stille, warme ruimte (warmteplaat aan plafond boven de massagetafel en verwarmde massagetafel en heerlijke warme massageolie ) Dit alles om je goed te voelen en je langzaam in die 4e laag van ontspanning te brengen.
Door mijn unieke massage zal je lichaamstemperatuur geleidelijk mooi verdeeld worden over je hele lichaam en op die manier neem ik alle blokkades in je lijf weg. Dan pas als alle blokkades zijn weggenomen ga je in je overgave en voel je je op een manier die je waarschijnlijk nog nooit gevoeld hebt als je niet eerder bij mij bent geweest voor een massage.
Vanaf dat gevoelsmoment breng ik je pas in die
4e laag van ontspanning en wil je nooit meer anders gemasseerd worden. ( Dit is geen tantra ook niet gericht op erotiek)
Wil jij deze unieke ervaring ook beleven maak dan een afspraak door even te bellen of appen op
tel 0623251876 en je zal voortaan alleen maar in die 4e laag van ontspanning willen gemasseerd worden door mij. Tot gauw lieve mensen.
Groetjes Claudia.
P/s parkeren kun je gratis voor mijn praktijk.
60 min 55 euro Met koffie/thee
90 min 80 euro Met koffie/thee

Bij het niet komen op afspraak wordt de gehele bedrag met tikkie verstuurd na u telefoonnr
0623251876 Grens Ravels /Poppel
Numéro de l'annonce: m1849254978
Autres annonces de claudia
Plus de claudia