New Super Mario Bros., Wii

€ 10,00
Enlèvement
1183depuis 26 févr.. '23, 17:45
Partager via
ou

Caractéristiques

Tranche d'âgeÀ partir de 3 ans
Numéro de produit (EAN)0045496368111

DescriptionNintendo New Super Mario Bros., Wii. Platform: Wii, Multiplayer modus, ESRB-beoordeling: E (Iedereen), PEGI-classificatie: 3, Ontwikkelaar: Nintendo

Een klassiek Mario-avontuur voor iedereen!


Decennia lang hebben de ontwikkelaars bij Nintendo ervan gedroomd een Super Mario Bros.-spel te maken voor meerdere spelers. Het Wii-systeem laat deze droom uitkomen, deze kerst al.

In dit spel kun je alleen door de zijwaarts bewegende werelden rennen en springen... of op ieder moment in het spel maximaal drie anderen uitnodigen om tegelijkertijd in hetzelfde level samen te werken om het doel te bereiken. Je kunt er zelfs een wedstrijdje van te maken!

Met de meerspelerstand brengt dit nieuwste deel in de populairste videospelserie ooit een nieuw soort entertainment voor de hele familie naar de huiskamer. Zo kan iedereen meedoen aan de razendsnelle Super Mario Bros.-pret.

- New Super Mario Bros. Wii bevat een mix van samenwerken en competitie. Je kunt elkaar proberen te redden van gevaar of juist proberen elkaar middenin het gevaar te werpen...
Numéro de l'annonce: m1948812792