Saniclass Casus douchecabine

€ 342,95
Envoi
3193depuis 13 déc.. '22, 06:43
Partager via
ou

Description

Saniclass Casus douchecabine 90x90x200cm hoekinstap helder glas profiel mat zwart

De Saniclass Casus douchecabine in de kleur Zwart mat zorgt voor een moderne look. De cabine heeft een luxe design dankzij de strakke lijnen en is tegelijkertijd ook nog eens praktisch. Met dank aan het heldere veiligheidsglas behoudt de badkamer een ruimtelijk gevoel, terwijl alle waterspetters van de douche worden tegengehouden.

Functionele hoekinstapDeze douchecabine van Saniclass heeft een strak en modern design en is hierdoor een echte eyecatcher. Hij zal perfect aansluiten in een industriële of moderne badkamer. Deze douchecabine heeft twee schuifdeuren waardoor de opening ruim is. Ook heb je hierdoor minder ruimte om de cabine heen nodig, omdat de deuren niet naar buiten klappen. Daarnaast is een hoekinstap ruimtebesparend, je maakt optimaal gebruik van de aanwezige lengte- en breedtematen van de badkamer. Zo houd je genoeg ruimte over voor een mooi badkamermeubel en de andere accessoires die in de badkamer thuishoren.

Stijlvol mat zwartEen badkamer met een luxe en stijlvolle uitstraling is te realiseren met deze mat zwarte douchecabine van Saniclass! Wanneer je deze douchecabine combineert met witte tegels creëert dit een elegante look. Daarnaast is het mogelijk om een minimalistisch effect te creëren, hiervoor moet je de rest van je interieur eenvoudig houden. Verder is mat zwart perfect om stoere accenten in de badkamer te creëren. Deze douchecabine zorgt meteen voor een stijlvolle en luxueuze uitstraling.

Gemakkelijk te onderhoudenDe Saniclass Casus douchecabine is voorzien van een anti-kalklaag. Dit betekent dat er een onzichtbaar laagje op het glas is aangebracht waardoor het water gemakkelijk van de deur glijdt. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuil en kalk zich minder snel aan het glas hechten en je de douchecabine gemakkelijker kunt onderhouden.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Zwart mat
  • Afmeting: 90x90 cm
  • 6 mm dik veiligheidsglas
  • 2 schuifdeuren
  • Deze douchecabine wordt geleverd exclusief douchebak

====================================


Waarom Sawiday?
- Gratis bezorgd vanaf € 150
- Beoordeeld met een 4.6 uit 5
- Wij zijn ook BeCommerce gecertificeerd!


Bestel op Sawiday.be of bezoek onze showrooms


Website:Sawiday.be


Locatie Schoten:
Bredabaan 1265
2900 Schoten
03 685 0311
Locatie Zaventem:
Leuvensteenseweg 1-3
1932 Zaventem
03 2342 0726
info@sawiday.be


Voor meer informatie kunt u ons bellen, mailen of bezoeken!


Klik op onderstaande link voor meer informatie over dit product:

Numéro de l'annonce: a113854698