Blauwe Apatiet hart Nr 9 - 131 gram

€ 18,99
Envoi
30depuis 8 nov.. '23, 17:08
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Geslepen hart van Blauwe Apatiet Nr 9 - Madagaskar - Blauwe apatiet bevordert communicatie


Blauwe Apatiet hart Nr 9 - 131 gram

Geslepen hart van Blauwe Apatiet Nr 9 - Madagaskar - Blauwe apatiet bevordert communicatie


Gewicht ca: 131 gram - Formaat ca: 5,31 x 5,49 x 2,79 cm ( b x h x d )


 

Wat is Apatiet  ? (https://cdn.webshopapp.com/shops/260368/files/302749266/apatiet-blauwe-apatiet-edelstenenwebwinkel-webshop.jpg)

Apatiet is een calciumfosfaatmineraal en wordt gevonden in verschillende kleuren zoals blauw, groen, geel, roze en paars. Blauwe apatiet is een van de meest voorkomende varianten en wordt gewaardeerd om zijn spirituele betekenis en helende eigenschappen.

Stimuleert communicatie

Een van de belangrijkste eigenschappen van blauwe apatiet is dat het de communicatie bevordert. Het helpt bij het uiten van jezelf op een duidelijke en effectieve manier en maakt het gemakkelijker om je gedachten en gevoelens over te brengen op anderen. Dit kan vooral nuttig zijn in groepssituaties, waar het belangrijk is om gehoord te worden en je standpunt duidelijk te maken.

(https://cdn.webshopapp.com/shops/260368/files/302749266/apatiet-blauwe-apatiet-edelstenenwebwinkel-webshop.jpg) Heelt het derde chakra

Blauwe apatiet werkt bijzonder goed om het derde chakra te stimuleren en te helen. Dit chakra, ook bekend als het zonnevlechtchakra, bevindt zich net boven de navel en is verantwoordelijk voor onze wilskracht, zelfvertrouwen en persoonlijke macht. Als dit chakra uit balans is, kunnen we ons onzeker voelen en moeite hebben om ons te uiten en onze doelen te bereiken. Door het derde chakra te helen met behulp van blauwe apatiet, kun je meer vertrouwen krijgen in jezelf en je vermogen om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt.

Stimuleert helderziende- en paranormale eigenschappen

Blauwe apatiet kan ook worden gebruikt om je helderziende- en paranormale eigenschappen te stimuleren. Het opent de geest voor nieuwe mogelijkheden en maakt het gemakkelijker om boodschappen te ontvangen van je hogere zelf en de spirituele wereld. Het kan ook helpen bij het ontwikkelen van je intuïtie en je vermogen om de energie van anderen te voelen.

(https://cdn.webshopapp.com/shops/260368/files/302749266/apatiet-blauwe-apatiet-edelstenenwebwinkel-webshop.jpg) Conclusie Blauwe apatiet is een krachtige steen met veel helende eigenschappen. Het bevordert communicatie, heelt het derde chakra en stimuleert helderziende- en paranormale eigenschappen. Als je op zoek bent naar een steen die je kan helpen bij het uiten van jezelf en het ontwikkelen van je spirituele vermogens, is blauwe apatiet zeker het overwegen waard.

 Numéro de l'annonce: a134875803