Pyriet hart nr 19 ( fools gold ) - 175 gram

€ 30,99
Envoi
20depuis 8 nov.. '23, 17:08
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Mooi hart van Pyriet hart nr 19 ( fools gold ) - 175 gram - Herkomst Peru. Pyriet is een positiviteitsbrenger, ondersteuner om ideeën uit te werken


Pyriet hart nr 19 ( fools gold ) - 175 gram


Mooi hart van Pyriet hart nr 19 ( fools gold ) - 175 gram - Herkomst Peru. Pyriet is een positiviteitsbrenger, ondersteuner om ideeën uit te werken


Gewicht ca: 175 gram - Formaat ca: 6,05 x 5,70 x 2,72 cm


 

Pyriet ( gekkengoud - Fool's gold ) 

Pyriet, ook bekend als gekkengoud (fool's gold), is een mineraal dat voornamelijk bestaat uit ijzer en zwavel. Op fysiek niveau heeft Pyriet verschillende toepassingen. Zo wordt het gebruikt als grondstof voor de productie van zwavelzuur en als brandstof voor de productie van ijzer. Bovendien wordt het vaak gebruikt als edelsteen of decoratief element in sieraden en ornamenten. Pyriet heeft ook de eigenschap om energie te geven aan zowel het lichaam als de ruimte waarin het zich bevindt.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-o-r/pyriet/)Pyriet: krachtige beschermer

Op spiritueel niveau wordt Pyriet geassocieerd met welvaart, overvloed en geluk. Het is een krachtige beschermende steen die negatieve energieën afweert en positieve energieën versterkt. Pyriet kan ook helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het wordt geassocieerd met de zonnevlechtchakra, die verantwoordelijk is voor persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en wilskracht. Pyriet kan helpen deze chakra in balans te brengen en te activeren, wat kan leiden tot een gevoel van empowerment en zelfvertrouwen.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-o-r/pyriet/)Pyriet: zelfvertrouwen en eigenwaarde

Pyriet kan worden gebruikt als ondersteuning bij het uitwerken van ideeën en planning, en kan zakelijk inzicht bevorderen. Ook kan Pyriet helpen vermoeidheid aan te pakken door aangehechte energie of energielekkages te dichten. Pyriet is vooral behulpzaam voor mannen die zich minderwaardig voelen en kan het zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroten.


Kortom, Pyriet heeft zowel fysieke als spirituele toepassingen en kan worden gebruikt om welvaart, bescherming en persoonlijke kracht te bevorderen, evenals zakelijk inzicht en energieboosts te bieden.
Numéro de l'annonce: a134875802