Bloem Agaat zaksteen Nr 6 - 19 gram - Madagaskar

€ 3,99
Envoi
30depuis 7 nov.. '23, 17:08
Partager via
ou

Description

Bloem Agaat zaksteen Nr 6 - 19 gram - Madagaskar - Bloemagaat | Flower agaat heeft een aardende en liefdevolle werking #Bloem-agaat


Bloem Agaat zaksteen Nr 6 - 19 gram - Madagaskar

Bloemagaat laat je de liefde voor het leven ervaren om weer volop op te bloeien, te transformeren van zaadje tot een prachtig stralende bloem.


Gewicht ca: 19 gram -  Formaat ca: 3,22 x 2,64 x 1,65 cm ( h x b x d )

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/search/bloem+agaat/) Ontdekking van Bloem-Agaat in Madagaskar

Bloem-Agaat, ook wel bekend als Flower Agaat, is een recent ontdekte edelstenen soort in Madagaskar in 2018. Deze edelsteen heeft prachtige heldere kleur schitteringen die lijken op bloemen en sterren. Ze worden gevormd in het heldere agaat/chalcedoon.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/search/bloem+agaat/) Spirituele betekenis van Bloem-Agaat

Bloem-Agaat heeft een aardende en liefdevolle werking, net zoals de meeste agaatsoorten, maar Bloem-Agaat doet dit op een zeer zachte wijze. Deze edelsteen staat bekend om zijn unieke bloemachtige patronen en kleuren, variërend van wit en crème tot roze, oranje en bruin. Op spiritueel niveau wordt Bloem-Agaat geassocieerd met het hartchakra en staat het bekend als een steen van liefde en compassie.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen-vormen/kikker/)Betekenis van Bloem-Agaat op fysiek niveau

Op fysiek niveau wordt Bloem-Agaat geassocieerd met het immuunsysteem en het hart. Het kan helpen bij het versterken van het immuunsysteem en het verbeteren van de bloedsomloop. Daarnaast kan het ook nuttig zijn bij het verminderen van fysieke spanning en pijn.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen-vormen/kikker/) Helende werking van Bloem-Agaat

Bloem-Agaat laat je de liefde voor het leven ervaren, om weer volop op te bloeien en te transformeren van zaadje tot een prachtig stralende bloem. Het kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het versterken van positieve gevoelens zoals vreugde en geluk. Daarnaast kan het ook helpen bij het verminderen van stress en angst en het bevorderen van rust en ontspanning. Bloem-Agaat wordt ook geassocieerd met de elementen aarde en lucht, en wordt vaak gebruikt om stabiliteit en balans te bevorderen en de verbinding met de natuur te versterken.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/search/bloem+agaat/)Numéro de l'annonce: a134862838