Jaspis Zilverblad ( Silverleaf Jasper ) trommelsteen Nr 16

€ 4,99
Envoi
40depuis 19 sept.. '23, 21:08
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Jaspis Zilverblad ( Silverleaf Jasper ) trommelsteen Nr 16- 34 gram - Zilverblad Jaspis is een sterk aardende steen en helpt u om ook geaard te blijven, is beschermend en tevens wilskracht vergrotend.


Jaspis Zilverblad trommelsteen Nr 16 - 34 gram

Mooie kwaliteit getrommelde edelstenen van het edelstenensoort Zilverblad Jaspis uit Zuid-Afrika


Gewicht ca: 34 gram - Formaat ca: 3,28 x 2,94 x 2,34 cm

Zilverblad Jaspis - Silver Leaf Jasper werking en betekenis
(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-h-j/jaspis-zilverblad/)Jaspis Zilverblad: Aardende en beschermende steen

Jaspis Zilverblad, ook wel bekend als Silver Leaf Jasper, is een variant van de Jaspis steen met een zilveren, glanzende uitstraling. Het wordt voornamelijk gevonden in India, Frankrijk en Duitsland. Het is een sterk aardende steen en helpt u om geaard te blijven, terwijl het ook bescherming biedt en de wilskracht vergroot.

Inzichtgevende steen - Zilverblad Jaspis

Zilverblad Jaspis kan steun bieden bij stress- en spanningsgerelateerde klachten en geeft moed. Het is ook een inzichtgevende steen, vooral voor mensen die moeilijk 'nee' kunnen zeggen of steeds de behoeften van anderen boven die van zichzelf plaatsen. Het bevordert de balans tussen eigen behoeften en die van anderen en is een goede tool voor spiritueel werk, waaronder sjamanistisch reizen.

Chakra's en Sterrenbeeld Maagd - Zilverblad Jaspis

Zilverblad Jaspis is nuttig voor alle chakra's en wordt geassocieerd met het sterrenbeeld Maagd. Het wordt vaak gebruikt om het immuunsysteem te versterken en het herstel van ziekten te ondersteunen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en het reguleren van de stofwisseling.

Jaspis Zilverblad - Creativiteit stimuleren (https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-h-j/jaspis-zilverblad/)

Over het algemeen wordt Jaspis Zilverblad gezien als een kalmerende en beschermende steen die kan helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn, zowel fysiek als spiritueel. Het kan creativiteit stimuleren en inspiratie bieden bij het maken van kunstwerken of andere creatieve projecten. Het is een waardevolle toevoeging aan elke collectie edelstenen en kan een waardevolle metgezel zijn voor wie op zoek is naar rust, bescherming en inzicht.
Numéro de l'annonce: a132460790