Amethist edelsteen hanger Nr 35 - 10 gram

€ 7,99
Envoi
60depuis 6 sept.. '23, 17:08
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Mooie donkere doorboorde Amethist edelstenen hanger - incl. waxkoord - Amethist geeft o.a. kalmte en innerlijke rust stimuleert scheppend vermogen


Amethist edelsteen hanger Nr 35 - 10 gram

Mooie donkere doorboorde Amethist edelstenen hanger - incl. waxkoord - Amethist geeft o.a. kalmte en innerlijke rust stimuleert scheppend vermogen


Formaat ca: 2 x 3 cm (ca. 10-11 gram)


Andere kleuren kunt u meebestellen zie sieraden / hangers - waxkoorden. (https://webshop-danielleforrer.nl/sieraden-hangers/waxkoorden/)


 

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/sieraden-hangers/edelstenen-hangers/amethist-hanger/) Amethist: werking en spirituele betekenis

Amethist is een paarse edelsteen die in allerlei variëteiten voorkomt, van licht roze tot diep donker paars. Het staat bekend om zijn kalmerende werking en het bevorderen van innerlijke rust. Naast deze helende eigenschappen heeft amethist nog meer voordelen voor de geest en het lichaam.

Kalmte en innerlijke rust

Amethist staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en helpt bij het verminderen van stress en angst. Door het dragen of gebruiken van deze edelsteen, kunt u een gevoel van innerlijke rust ervaren.

Stimuleert scheppend vermogen

Amethist kan ook uw creativiteit en scheppend vermogen stimuleren. Het kan u helpen om nieuwe ideeën en inzichten te krijgen en deze om te zetten in actie.

Steun bij angsten en verslavingen

Amethist kan ook steun en hulp bieden bij angsten en verslavingen. Het kan helpen om beperkende overtuigingen los te laten en uw geest open te stellen voor nieuwe perspectieven en inzichten.

Verkrampingen in nek en schouder gebied

Amethist kan ook worden gebruikt voor het verlichten van verkrampingen in de nek en schouders. Het kan helpen om de spieren te ontspannen en de pijn te verminderen.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/search/amethist/) Amethist uit Uruguay

Amethist uit Uruguay is door haar diepe paarse kleur en de mooie scherpe punten van de kristallen en moedergesteente toch wel de plek waar de mooie stukken Amethist vandaan komen. Het is een populaire en gewaardeerde bron van deze edelsteen vanwege de hoge kwaliteit en mooie uitstraling.

Conclusie Amethist

Amethist is een krachtige steen met veel spirituele en helende eigenschappen. Het kan helpen om negatieve energieën te verminderen, de geest te kalmeren en te verhelderen, en te ondersteunen bij transformatie en spirituele groei. Door de vele voordelen is amethist een populaire keuze voor sieraden en decoratie.
Numéro de l'annonce: a130908318