Lizardiet trommelsteen Nr 31 - 10 gram

€ 3,99
Envoi
80depuis 11 août. '23, 21:08
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Lizardiet ( Noorse Jade ) trommelsteen Nr 31 - 10 gram - Lizardiet kan je helpen om de spirituele basis van het leven beter te begrijpen.


Lizardiet trommelsteen Nr 31 - 10 gram

Lizardiet reinigt de chakra’s en laat de kundalini energie weer stijgen


Gewicht ca: 10.5 gram - Formaat: ca: 2,81 x 2,35 x 1,53 cm

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/search/lizardiet/)Lizardiet ( Noorse Jade )

Lizardiet, ook wel bekend als Noorse Jade, is een groene steen die behoort tot de familie van Serpentijn. Zijn naam heeft hij te danken aan de kleurschakeringen die veel weg hebben van de kleuren van een hagedis. Lizardiet heeft een frisgroene kleur en wordt vaak gebruikt in sieraden en decoratieve objecten.

Lizardiet - Transformatie

Op spiritueel niveau wordt Lizardiet geassocieerd met het hartchakra, wat staat voor liefde, mededogen en emoties. Het kan helpen bij het openen van het hartchakra en het bevorderen van liefdevolle relaties en vriendschappen. Lizardiet wordt ook geassocieerd met transformatie en persoonlijke groei. Het kan helpen bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen die niet langer dienend zijn, en kan een gevoel van rust en kalmte brengen tijdens tijden van verandering en groei. Lizardiet kan je helpen om de spirituele basis van het leven beter te begrijpen.

Verheldering brangen - Lizardiet

Op fysiek niveau wordt Lizardiet geassocieerd met het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel. Het kan helpen bij het verlichten van maag- en darmproblemen en het bevorderen van een gezond immuunsysteem. Lizardiet kan ook verheldering brengen op diep liggende blokkades en doorstroming verbeteren wanneer het geplaatst wordt op meridiaan-punten.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/search/lizardiet/) Lizardiet - Reiningen van Chakra's en Kundalini-energie

Lizardiet is een zeer krachtige steen voor het hartchakra. Het kan helpen bij het reinigen van de chakra's en het laten stijgen van de kundalini energie. Lizardiet kan je helpen om meer grip te krijgen op het leven en fysiek en geestelijk weer in balans te kunnen zijn.

 

 Numéro de l'annonce: a128531248