Jaspis Kambaba (Eldariet) punt Nr 4 - 594 gram

€ 68,99
Envoi
50depuis 20 juin. '23, 17:08
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Jaspis Kambaba (Eldariet) punt Nr 4 -Eldariet brengt je in harmonie met de cycli van de natuur en in afstemming met Moeder Aarde.


Jaspis Kambaba (Eldariet) punt Nr 4 - 594 gram

Jaspis Kambaba (Eldariet) punt Nr 4 -Eldariet brengt je in harmonie met de cycli van de natuur en in afstemming met Moeder Aarde.


Gewicht ca: 594 gram - Formaat ca: 13,49 x 6,19 x 4,84 cm

Could not load //orbitvu.co/share/g8ei8HnKEx5eB7CnhZcY4e/5875736/360/iframe?width=auto&height=auto&content2=yes&partial_load=yes (https://www.webshop-danielleforrer.nl/search/jaspis+kambaba/)Jaspis Kambaba - Een gefossiliseerde steen van oude wijze aarde-energie

Jaspis Kambaba, ook bekend als Groene Stromatoliet, Krokodiljaspis of Eladariet, is een steensoort die afkomstig is van gefossiliseerde blauwgroene algen of cyanobacteriën. Deze bacteriën zijn verantwoordelijk voor het creëren van zuurstof op aarde, ongeveer 3 miljard jaar geleden.

Groene Stromatoliet: Gronding en stabiliteit

De oude wijze aarde-energie in deze steen werkt in op je basis en je oorsprong en geeft diepe gronding en stabiliteit. Jaspis Kambaba brengt je in harmonie met de cycli van de natuur en in afstemming met Moeder Aarde.

Eldariet: Verbinding en ontvankelijkheid

De steen verbindt je met je missie op aarde, je doel voor deze incarnatie, en helpt je om ontvankelijk te zijn voor de wijsheid van de natuur. Het ondersteunt het werken aan blokkades en diep ingesleten programma's door te resoneren met de oudste processen in ons lichaam en het oudste deel van de hersenstam.

Jaspis kambaba: Nieuwe patronen en EFT

Jaspis Kambaba maakt ruimte voor nieuwe patronen en is een ideale steen voor EFT (Emotionally Focused Therapy). Kortom, de steen is een krachtige hulpbron voor diegenen die op zoek zijn naar meer stabiliteit, gronding en harmonie in hun leven.


 


 Numéro de l'annonce: a126960090