Prehniet trommelsteen Nr 30 - 17 gram - India

€ 5,99
Envoi
10depuis 6 juin. '23, 21:08
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Prehniet trommelsteen Nr 30 - 17 gram - India - Prehniet is een steen van onvoorwaardelijke liefde. Stimuleert het visualisatie vermogen en werkt zeer ondersteunend bij meditaties.


Prehniet trommelsteen Nr 30 - 17 gram - India


Prehniet is een steen van onvoorwaardelijke liefde. Stimuleert het visualisatie vermogen en werkt zeer ondersteunend bij meditaties.


Gewicht ca: 17.5 gram - Formaat ca: 2,13 x 2,11 x 1,62 cm


 

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-o-r/prehniet/) Wat is Prehniet - werking en betekenis

Prehniet is een mineraal dat voornamelijk voorkomt in de kleuren geel, groen en bruin. Het is genoemd naar de Nederlandse kolonel Hendrik von Prehn, die het mineraal voor het eerst ontdekte in Zuid-Afrika.

Spirituele betekenis van Prehniet

Prehniet wordt vaak beschouwd als een steen die spirituele groei en innerlijke vrede kan bevorderen. Het wordt geassocieerd met de hartchakra en kan helpen bij het openen van dit chakra, wat kan leiden tot een gevoel van onvoorwaardelijke liefde en verbinding met anderen.


Prehniet wordt ook wel de "steen van voorspraak" genoemd, omdat het wordt gezien als een steen die kan helpen bij het versterken van de intuïtie en het vermogen om te communiceren met spirituele gidsen en engelen.

Prehniet: ondersteuning en verlichting

Op fysiek niveau wordt Prehniet vaak gebruikt om de spijsvertering te verbeteren en het immuunsysteem te versterken. Het kan ook helpen bij het verlichten van slaapproblemen en het verminderen van hoofdpijn en migraine.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-o-r/prehniet/)Hoe Prehniet te gebruiken?

Het wordt aanbevolen om Prehniet regelmatig te reinigen en op te laden, bijvoorbeeld door het in de zon te leggen of door het te omringen met bergkristallen. Dit kan helpen om de helende eigenschappen van de steen te behouden en te versterken.

 


 Numéro de l'annonce: a125831467