Versteend hout hart ± 3 cm Nr 59 -24 gram - Madagaskar

€ 8,99
Envoi
101depuis 2 juin. '23, 00:08
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Edelstenen hart - Versteend houten hartje ± 3 cm Nr 59 - 24 gram - Madagaskar- Versteend Hout is een heel aardend en liefdevolle steen met een hele zachte werking.


Versteend hout hart ± 3 cm Nr 59 - 24 gram - Madagaskar

Edelstenen hart - Versteend houten hartjes ± 3 cm Nr 59 - Madagaskar- Versteend Hout is een heel aardend en liefdevolle steen met een hele zachte werking.


Gewicht: 24 gram - Formaat: ca: 3.69 x 3.42 x 1.49 cm


 

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-u-z/versteend-hout/) Versteend hout: aardende en liefdevolle steen

Versteend Hout is een heel aardend en liefdevolle steen met een hele zachte werking. Het bevat veel aardse wijsheid. 'De steen van wijsheid'. Versteend hout werkt diep in op blokkades en werkt ondersteunend bij een begeleidende groei naar spirituele transformatie.

Versteend hout: verbinding met moeder-aarde

Versteend hout zal je oerlink met moeder-aarde helpen herinneren. Geeft je een gevoel van thuiskomen. Tevens brengt versteend hout stabiliteit en geduld, oervertrouwen.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen-vormen/healing-sticks/) Versteend hout: kracht en stabiliteit

Vanuit een spiritueel perspectief wordt versteend hout vaak gezien als een symbool van stabiliteit en duurzaamheid. Het heeft de kracht en het uithoudingsvermogen van steen, maar behoudt ook de energie van hout. Het wordt vaak gebruikt als een hulpmiddel om verbinding te maken met de natuurlijke wereld en om aarding en stabiliteit te bevorderen.


 

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-u-z/versteend-hout/) Versteend hout: genezing en innerlijke kracht

Versteend hout wordt ook gezien als een krachtig hulpmiddel bij het genezen van emotionele wonden en het bevorderen van innerlijke kracht en stabiliteit. Het kan helpen om een gevoel van evenwicht en harmonie te creëren en kan helpen om de geest te kalmeren en stress te verminderen.


 


 


 Numéro de l'annonce: a125624088