Calciet drakenschedel Nr 286 - 778 gram

€ 309,00
Envoi
80depuis 25 avr.. '23, 11:07
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Grote edelstenen draak van Oranje Calciet, deze drakenschedel weegt 778 gram - Oranje Calciet Een echte ombuiger van energie, van negatief naar positief. 


Calciet drakenschedel Nr 286 - 778 gram

Grote edelstenen draak van Oranje Calciet, deze drakenschedel weegt 778 gram - Oranje Calciet Een echte ombuiger van energie, van negatief naar positief. 


Gewicht ca: 778.5 gram - Formaat ca:  13,89 x 7,27 x 6,96 cm


Could not load //orbitvu.co/share/oDuhqfyVSYMjMP85mZRVMJ/5773086/360/iframe?width=auto&height=auto&content2=yes&partial_load=yes


Wordt jij de nieuwe care-taker van deze DRAGONSKULL!!


Calciet 
Blauwe calciet: Blauwe werkt in het bijzonder op het keelchakra (ons communicatiecentrum) en het voorhoofdchakra.  Oranje / Gele Calciet: Een echte ombuiger van energie, van negatief naar positief. Rode calciet: De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed.  Calciet Honing vergroot je zelfvertrouwen, stimuleert weefsel herstel, voorziet chakra's van nieuwe energie.

Natuurlijke eigenschappen van oranje calciet

Oranje calciet is een variant van calciet, een mineraal dat voorkomt in verschillende kleuren en tinten. Oranje calciet heeft een heldere oranje kleur en wordt vaak gevonden in sedimentaire gesteenten en hydrothermale aders.

Spirituele betekenis van oranje calciet

Op spiritueel niveau wordt oranje calciet geassocieerd met energie, creativiteit en enthousiasme. Het wordt vaak gebruikt om de tweede chakra, ook wel bekend als de sacrale chakra, te activeren en te versterken.

Energiedoorstroming verbeteren met oranje calciet

Oranje calciet kan helpen om de energiestroom in het lichaam te verbeteren en blokkades in de sacrale chakra op te lossen. Het kan ook helpen om zelfvertrouwen en zelfexpressie te bevorderen, waardoor het een nuttig hulpmiddel kan zijn voor mensen die moeite hebben om hun gevoelens en gedachten te uiten.

Emotionele voordelen van oranje calciet

Daarnaast wordt oranje calciet ook geassocieerd met vreugde, optimisme en positieve energie. Het kan helpen om een gevoel van welzijn en geluk te bevorderen en negatieve emoties zoals angst en stress te verminderen.

Toepassingen van oranje calciet

Over het algemeen kan oranje calciet dus een nuttig kristal zijn voor mensen die op zoek zijn naar meer creativiteit, energie en positieve emoties in hun leven, en die willen werken aan het verbeteren van hun zelfexpressie en persoonlijke groei. Oranje calciet kan worden gebruikt in meditatie, als decoratie in huis of op het werk, of als sieraad.


 
Numéro de l'annonce: a123971324