Orthoklaas geslepen Punt ( Generator ) Nr 8 - 270 gram

€ 22,99
Envoi
140depuis 25 avr.. '23, 11:04
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

"Ervaar de kracht en schoonheid van Orthoklaas met onze geslepen punt generator, Nr 8 en weegt 270 gram. Deze edelsteen bevordert emotionele balans en innerlijke kracht. Bestel nu en ontdek zelf de unieke eigenschappen van Orthoklaas!"


Orthoklaas geslepen Punt ( Generator ) Nr 8 - 270 gram - Peru

Ontdek de unieke schoonheid en eigenschappen van Orthoklaas. Deze prachtige edelsteen bevordert innerlijke kracht en emotionele balans.


Gewicht ca. 270.5 gram  - Formaat ca: 7,45 x 6,22 x 5,36 cm ( H x B x D )

Could not load //orbitvu.co/share/mGF6iikKKEZtuThpCyb6Bb/5787755/360/iframe?width=auto&height=auto&content2=yes&partial_load=yes Orthoklaas en de verhoging van intuïtie en geestelijke helderheid

Orthoklaas wordt gezien als een krachtige steen voor het verhogen van intuïtie en het bevorderen van geestelijke helderheid. Het kan ook helpen bij het verbeteren van communicatie en het versterken van relaties.

Orthoklaas als spirituele en genezingssteen

Orthoklaas is een mineraal dat behoort tot de veldspaatfamilie. Ruwe orthoklaas geslepen punten uit Peru worden vaak gebruikt voor spirituele en genezingsdoeleinden vanwege hun energetische eigenschappen.

Gebruik van ruwe orthoklaas geslepen punten uit Peru bij meditatie en emotionele genezing

Ruwe orthoklaas geslepen punten uit Peru worden vaak gebruikt tijdens meditatie of als hulpmiddel bij het focussen van de geest. Ze kunnen ook helpen bij het creëren van een veilige ruimte voor emotionele genezing en het bevorderen van innerlijke rust.

Hoe ruwe orthoklaas geslepen punten uit Peru te gebruiken

Om de ruwe orthoklaas geslepen punten uit Peru te gebruiken, kan men deze simpelweg vasthouden tijdens meditatie of deze op het lichaam plaatsen op een plek waar men spanning of pijn voelt. Sommige mensen plaatsen de steen ook onder hun kussen tijdens het slapen om te helpen bij het bevorderen van rust en ontspanning.

Het belang van regelmatige reiniging van ruwe orthoklaas geslepen punten uit Peru

Het is belangrijk om de ruwe orthoklaas geslepen punten uit Peru regelmatig te reinigen om de energie ervan te behouden en te zuiveren. Dit kan gedaan worden door de steen onder stromend water te houden of deze in zoutwater te leggen. Ook kan de steen in het maanlicht worden geplaatst om op te laden.
Numéro de l'annonce: a123971236