Foxwell NT630 Plus Auto Uitleesapparaat Frans

€ 199,95
Envoi
470depuis 20 févr.. '22, 06:02
Partager via
ou

Caractéristiques

conditionNieuw

Description

De Foxwell NT630 Plus is een bekabelde universele uitleesapparaat voor auto`s. Waarmee u de motormanagement, ABS en SRS mee kunt uitlezen met twee onderhoud functies. Uitgevoerd met een 2,8 inch scherm, 16GB opslagruimte en met een levenslange licentie.


De Foxwell NT630 Plus is een bekabelde universele uitleesapparaat voor auto`s. Waarmee u de motormanagement, ABS en SRS mee kunt uitlezen met twee onderhoud functies. Uitgevoerd met een 2,8 inch scherm, 16GB opslagruimte en geleverd met levenslange licentie.

___________________________________________


Diagnose functies:Voertuigidentificatie:
De Foxwell NT630 Plus ondersteunt drie methoden voor voertuigidentificatie:

 • Automatische VIN-scan: De Foxwell NT630 Plus beschikt over de nieuwste automatische VIN-scan functie om voertuigen sneller te identificeren via het CAN-netwerk met slechts één klik.
 • Handmatige voertuig invoer: Wanneer de VIN van het voertuig niet automatisch opgehaald kan worden van de ECU, kunt u de voertuig ook handmatig selecteren.
 • Alternatieve voertuigidentificatie: Indien de Foxwell NT630 Plus de auto niet kan identificeren, zou u via de generieke EOBD diagnose kunnen uitvoeren.
Automatische- en handmatig-scan: Nadat u toegang heeft tot de sectie diagnose, kunt u kiezen uit twee opties:

 • Automatische-scan: Start een automatische scan voor alle beschikbare modules in het voertuig.
 • Handmatige-scan: Start een handmatige diagnose voor de geselecteerde module in het voertuig.


 • Automatische-scan: De hoofdgedeelte van het automatische-scan scherm toont u systeemlijst met de regeleenheiden.

  • Rood - Foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.
  • Grijs - Geen foutcode gedetecteerd in de regeleenheid.


  Handmatige-scan: Nadat u een regeleenheid handmatig heeft geselecteerd, kunt u kiezen uit de volgende selecties:

  • ECU-informatie
  • Foutcode uitlezen
  • Foutcode wissen
  • Live-data
  • Speciale functies


  ECU-informatie: Met dit functie kunt u de specifieke informatie uitlezen wat op de ECU staat bijvoorbeeld: module nummer, type regeleenheid, software codering nummer, software versienummer, hardware onderdeel nummer en hardware versienummer.

  Foutcode uitlezen: Met het menu codes lezen kunt u foutcodes uitlezen die in de besturingseenheid zijn gevonden.

  Foutcode wissen: Met het menu codes wissen kunt u alle huidige en opgeslagen foutcodes van een geselecteerde regelmodule wissen.

  Live-data: Wanneer u de live-data functie aan selecteert kunt de actuele parameters van de sensoren bekijken, ook kunt u een scherm opname maken van de parameters, die u later kunt terugkijken. U kunt kiezen uit de volgende 4 methodes:

  • Alle data: Alle uitlezingen worden standaard in tekst formaat weergegeven.
  • Enkel-grafiek: Geeft de parameters weer in golfvormgrafieken, waardoor u een 'echt beeld' krijgt van wat er in het voertuig gebeurt
  • Multi-grafieken: Geeft de parameters weer in golfvormgrafieken, waardoor u een 'echt beeld' krijgt van wat er in het voertuig gebeurt. U kunt tot 2 parametergrafieken tegelijkertijd bekijken.
  • Grafiek samenvoegen: Voegt meerdere PID-plots samen tot één coördinaat, zodat u gemakkelijk kunt zien hoe ze elkaar beïnvloeden, waardoor u de meest uitgebreide en functionele kijk krijgt op live gegevens die mogelijk zijn.


  Speciale functies: Dit functie is voor het uitvoeren van verschillende aanpassingen aan de componenten bijvoorbeeld: herkalibratie of configuratie van bepaalde componenten nadat ze zijn vervangen of gerepareerd.
  Algemene EOBD/OBDII-testen:


  De EOBD/OBDII testen bieden u een snellere manier om het systeem te controleren van het brandende motormanagement lampje voor de emissie gerelateerde componenten.

  Foutcode uitlezen: Met het menu foutcodes uitlezen kunt u de opgeslagen foutcodes, wachtende foutcodes en permanente foutcodes uitlezen die in de regeleenheid zijn gevonden.

  Foutcode wissen: Met het menu foutcode wissen kunt u alle huidige en opgeslagen storingscodes van de controle module wissen.

  Live data: Met het live data menu kunt u de real-time PID-gegevens van de elektronische regelmodule bekijken, opnemen en afspelen.

  • Gegevens bekijken: Met de view data-functie kunnen de PID-gegevens van de elektronische regeleenheid van het voertuig in real time worden bekeken, inclusief sensorgegevens, bediening van schakelaars, spoelen en relais.
  • Gegevens opnemen: De record data-functie wordt gebruikt om PID's vast te leggen om u te helpen bij het diagnosticeren van intermitterende rijproblemen die op geen enkele andere manier kunnen worden bepaald.
  • Gegevens afspelen: De afspeelgegevens worden gebruikt om de opgenomen PID-gegevens af te spelen.


  Freeze frame: Het menu freeze frame geeft de gegevens van het stilstaand beeld weer, een momentopname van kritieke voertuigbedrijfsomstandigheden die automatisch door de boordcomputer worden geregistreerd op het moment dat de storingscode wordt ingesteld. Het is een goede functie om u te helpen bepalen in welke bedrijfsomstandigheden de fout is veroorzaakt.

  O2-sensor monitor test: De OBD II-voorschriften vereisen dat bepaalde voertuigen worden bewaakt en getest met zuurstofsensoren (O2) voor de emissie gerelateerde storingen. De O2-monitortestfunctie wordt gebruikt om voltooide O2-sensormonitortestresultaten op te halen.

  I/M Readiness: Met de optie I/M Readiness kunt u een momentopname bekijken van de werking van het emissiesysteem op OBDII/EOBD-voertuigen.

  On-Board Monitor: De On-Board Monitor test-functie is handig na een onderhoud of na het wissen van het geheugen van een voertuig-ECU. De On-Board Monitor test ontvangt testresultaten voor emissie gerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die niet continu worden gecontroleerd voor niet-CAN-voertuigen. En voor CAN-voertuigen ontvangt het testgegevens voor emissie gerelateerde aandrijflijncomponenten en -systemen die wel en niet continu worden gecontroleerd.

  Componententest: Met de component test functie kan de Foxwell NT630 Plus de werking van voertuigcomponenten of systemen controleren.

  Voertuiginformatie: De voertuig informatie functie maakt het mogelijk om het voertuigidentificatienummer (VIN), kalibratie-ID-nummers (CIN's) en kalibratie verificatienummers op te halen.

  Modules aanwezig: De Foxwell NT630 Plus identificeert module-ID's en communicatieprotocollen voor OBD2-modules in het voertuig.
  Service functies:
  Remmen ontluchten (ABS): Met dit service-functie kunt u de remsysteem ontluchten en de remdruk herstellen. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

 • Wanneer de ABS-computer wordt vervangen.
 • Wanneer de ABS-pomp wordt vervangen.
 • Wanneer de hoofdremcilinder wordt vervangen.
 • Wanneer de remcilinder wordt vervangen.
 • Wanneer de remleiding wordt vervangen.


 • Stuurhoeksensor initialiseren (SAS): Met dit service-functie kunt u de stuurhoeksensor opnieuw kalibreren, zodat de auto zijn nulpuntpositie herkend. Dit moet in de volgende gevallen worden uitgevoerd:

 • Wanneer de stuurhoeksensor is vervangen.


 • ___________________________________________


  Voertuiggeschiedenis:


  Dit functie slaat de records op van de geschiedenis van het geteste voertuig, inclusief voertuiginformatie en de opgehaalde storingscodes van de eerdere diagnostische sessies, en geeft alle informatie weer in een gemakkelijk te controleren tabellijst, waarop u samengevatte details kunt bekijken en handmatig andere informatie kunt invoeren over het geteste voertuig en diagnostische logboekregistratie. De voertuiggeschiedenis biedt ook directe toegang tot het eerder geteste voertuig en stelt u in staat de diagnostische sessie opnieuw te starten zonder de voertuigidentificatie opnieuw uit te voeren.
  Data manager:


  Met dit functie kunt u de opgenomen data opnieuw afspelen, die u heeft opgenomen van de eerdere diagnose sessies.

  ___________________________________________


  Ondersteunde automerken:
  Europa: Abarth / Alfa Romeo / Aston Martin / Audi / Bentley / BMW / Bugatti / Citroën / Dacia / DS / Ferrari / Fiat / FordEU / Iveco LD / Jaguar / Lamborghini / Lancia / Land Rover / MAN LD / Maserati / Maybach / MINI / Mercedes-Benz / Opel / Peugeot / Porsche / Renault / Rolls-Royce / Saab / Seat / Skoda / Smart / Sprinter / Vauxhall / Volvo / Volkswagen / Volkswagen CV

  Azië: Acura / Daewoo / Daihatsu / Fuso / GTR / Honda / Hyundai / Hyundai CV / Infiniti / Isuzu / Kia / Lexus / Maruti / Mazda / Mitsubishi / Nissan / Perodua / Proton / Samsung / Scion / SsangYong / Subaru / Suzuki / Toyota

  Amerika: Chrysler / Dodge / Ford / GM / Jeep / Tesla

  China: BAIC Huansu / BAIC Motor / BAIC Senova / BAIC Weiwang / BJEV / Changan / Venucia / Emgrand / Englon / Geely / Gleagle / Great Wall / GuangQimit / Maple / SAIC Maxus

  ___________________________________________


  Update handleiding Foxwell NT630 Plus:
 • Download de FoxAssist update applicatie van de officiële website van Foxwell en voer het uit op de computer.
 • Sluit de Foxwell NT630 Plus aan op uw computer met de meegeleverde USB-kabel.
 • Selecteer update mode in de Foxwell NT630 Plus, voer uw Foxwell ID en wachtwoord in, indien u dit niet heeft kunt u dit aanmaken op de officiële website van Foxwell.
 • Selecteer de Foxwell NT630 Plus en de serienummer om de juiste bestanden bij te werken en te installeren.


 • ___________________________________________


  Wat krijgt u geleverd:
  • Foxwell NT630 Plus Uitleesapparaat
  • 15 Pins DB15 - 16 Pins OBD2 Verloopkabel
  • USB-A - Micro USB-B Verloopkabel
  • USB-A - Micro SD-kaart Adapter
  • SD-kaart (8GB)
  • Opbergtas  AsTools.nl
  Na ruim 5 jaar ervaring met het gebruiken van diagnose apparatuur, het behalen van mijn technische specialist personen auto`s diploma / certificaten en het repareren van auto en bestelwagens bij diverse autobedrijven heb ik gemeend een grote stap voorwaarts te maken door mijn hobby uit te bouwen in een professionele omgeving en een eigen internetwinkel te starten. Tevens is AsTools.nl (Automotive Solution Tools) hét adres voor het kiezen van de juiste diagnose apparatuur voor uw auto of bedrijf.

  Bekijk onze catalogus en zie direct voor welke producten u bij ons terecht kunt! Niet gevonden wat u zoekt? Neem contact met ons en wij zullen zoeken naar de beste oplossing voor u.

  AsTools.nl staat voor betrouwbaarheid, expertise, het snel en uit voorraad leveren van een breed assortiment en service!
  Numéro de l'annonce: a93198240