meerdere pony/paarden spullen te koop!

Voir description
Enlèvement ou Envoi
1242depuis 12 oct.. '21, 21:17
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatComme neuf
TypeAutres espèces

Description

Bij deze bied ik meerdere paarden (eigenlijk pony) spullen te koop aan wegens het niet gebruiken en overcompleet.

foto 1 t/m 3:
𝘽𝙡𝙖𝙪𝙬 𝙎𝙝𝙚𝙩𝙡𝙖𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙯𝙖𝙙𝙚𝙡𝙙𝙚𝙠𝙟𝙚 + 𝙎𝙝𝙚𝙩𝙡𝙖𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙗𝙤𝙣𝙩𝙝𝙖𝙡𝙨𝙩𝙚𝙧
Beide zijn amper gebruikt, altijd goed onderhouden en uiteraard gewassen. Het dekje is van het merk xs première en wordt niet meer verkocht online, was ook geen goedkoop dekje.

foto 4 t/m 6:
𝙍𝙤𝙯𝙚 𝙥𝙤𝙣𝙮 𝙨𝙚𝙩𝙟𝙚, (𝙋𝙚𝙣𝙣𝙮) 𝙝𝙖𝙡𝙨𝙩𝙚𝙧 + 𝙙𝙚𝙠𝙟𝙚
Het dekje is maar twee keer gebruikt dus die is zo goed als nieuw en het halster kan zeker nog een goede tweede ronde mee. Leuk setje om te combineren.  foto 7 & 8:
𝘽𝙧𝙪𝙞𝙣 𝙝𝙤𝙤𝙛𝙙𝙨𝙩𝙚𝙡 𝙢𝙖𝙖𝙩 𝙘𝙤𝙗
Voor een leuke tweede ronde gaat hij weg. Super leuk hoofdstel maat cob, de pony's hebben er bij ons altijd ontzettend fijn op gelopen. Verder is er ook geen schade aan het hoofdstel zover wij zien, wel zal ik hem voor vertrek nog een keer invetten omdat hij al een tijdje aan de kant ligt :) Wegens overcompleet mag hij weg. (Inclusief bit en teugels)

foto 9:
𝙍𝙤𝙯𝙚 𝙤𝙤𝙧𝙣𝙚𝙩𝙟𝙚 𝙢𝙖𝙖𝙩 𝙘𝙤𝙗
Roze oornetje met een grijze rand. Hij is nooit gebruikt, niet eens gepast. Wegens het niet gebruiken mag hij weg, het is zonde als er niks mee gedaan wordt. De conditie is dus zo goed als nieuw.

Foto 10 & 11:
𝙇𝙤𝙣𝙜𝙚𝙚𝙧𝙝𝙪𝙡𝙥 𝙧𝙤𝙤𝙙 𝙢𝙖𝙖𝙩 𝙘𝙤𝙗
Gaat weg wegens het niet meer gebruiken. Is in dit half jaar tijd maar 2 keer gebruikt. Is dus zo goed als nieuw.


Alles wat aangeboden is verkeerd in een prima/goede staat. Het is mogelijk om een aantal spullen zowel gezamenlijk als apart te kopen. Graag bieden naar waarde. Voor vragen of biedingen zie ik graag een pb tegemoet. Tot slot is zowel verzenden als ophalen mogelijk.
Numéro de l'annonce: m1760267547
Autres annonces de Sanne gielink
Plus de Sanne gielink