Loopband - Focus Fitness - Jet 5

Sauvegarder
€ 569,20
Vue 41 fois depuis
Sport:
Fitness
Etat:
Neuf
Site Web:
www.betersport.nl/focus-fitness-jet-5-loopband.html

Focus Fitness Jet 5

De Focus Fitness Jet 5 is een degelijke loopband uit de sterke Jet serie van Focus Fitness. Deze allround loopband is geschikt voor alle loopvormen en ideaal voor thuisgebruik.

Trainingsprogramma’s

De Jet 5 biedt de mogelijkheid om uit de geruime keuze van 99 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s een keuze te maken. De programma’s bestaan uit verschillende hellingprogramma’s, snelheidsprogramma’s en intervaltrainingen.

Hartslag sensoren

De Focus Fitness Jet 5 is uitgerust met hartslag sensoren. Deze sensoren vind u op de handvaten van de Jet 5. Als u contact maakt met de sensoren kunt u op het beeldscherm een indicatie van uw hartslag zien.

Vetmeting

Het is mogelijk om een vetmeting toe te passen met de Jet 5. Door het invoeren van uw persoonlijke gegevens. (Leeftijd, lichaamsgewicht en lengte.) En contact te maken met de hartslagsensoren kunt u een indicatie krijgen van uw vet%.

Hellingshoek

De hellingshoek van de Jet 5 is in hoogte verstelbaar. Zo kunt u de hoogte elektronisch in stellen van 0 tot 12 levels. Door de hoogtes te verstellen zult u meer het berg op lopen/rennen ervaren. Hoe steiler de hellingshoek hoe meer u uw benen traint. Ook zult u uw spieren intensiever trainen aangezien het door het verhogen van de helling zwaarder wordt.

Materiaal

De Jet 5 is voorzien van een 4 pkmotor. Dankzij de 4PK motor is mogelijk om te trainen van 1 t/m 16km/h. Het loopvlak is voorzien van een achtvoudige flex suspension vering. Deze vering zorgt voor extra conform tijdens het trainen en vangt de klappen op. Het loopvlak is 123cm lang en 42cm breed en maakt het mogelijk om te trainen tot 120 kg.

Display

Het display is eenvoudig te bedienden. Dankzij het mooie led scherm kunt u tijdens uw training de snelheid, afstand, hartslag calorie verbruik, circuitronde en grafiekprogramma’s aflezen. Dankzij de snel toetsen is het mogelijk om in één klik de snelheid of helling te veranderen.

Anti slip

De rails van de Jet 5 zijn voorzien van anti slip strips. Deze rubberen strips zijn bevestigd aan de rechter en linker zijkant op de rails. Het anti slip gedeelte, zorgt voor een extra veiligheid tijdens het op en af stappen.

Extra’s

De Jet 5 is voorzien van vele extra’s. Zo heeft de Jet 5 een MP3 aansluiting. Deze aansluiting komt uit op twee geïntegreerde speakers. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek tijdens uw training zonder dat u gebruik hoeft te maken van oordopjes.
Verder is de jet 5 voorzien van een ventilatie systeem. Dit ingebouwde ventilatie systeem is niet alleen om de loopband te koelen maar ook geschikt voor uw verkoeling tijdens de training. Zo kunt u tijdens uw training binnen één klik genieten van een fris briesje.

Meest geschikt voor

Mensen die opzoek zijn naar een degelijke loopband, die aan de slag willen gaan met voorgeprogrammeerde programma’s en een vetmeting willen doen.

Signaler un abus

La raison de votre plainte

Choisissez la section, rubrique et catégorie

Vérification

reCAPTCHA est un service permettant de bloquer les spammers et les robots. Cochez cette case afin de prouver que vous n'êtes pas un robot. Vous recevrez directement l'accès ou le cas échéant, vous devrez répondre à une question.

Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.