Auto Zami

Données personnelles

Numéro de téléphone:
**** *** **8 489
Genre:
homme
Pays:
Belgique
Province:
Flandre orientale

Évaluations

Points par évaluation:
Positif (+1 point)
Neutre (0 points)
Négatif (-1 point)
parfait (au moins 10 points)
bon (entre 3 et 10 points)
suffisant (1 ou 2 points)
neutre (0 points)
insuffisant (1 ou 2 mauvais points)
négatif (plus de 2 mauvais points)
inconnu (il n'y a pas encore d'évaluation)

Ci-dessous vous trouverez les évaluations que cette personne a reçues. Ne vous fiez jamais entièrement aux évaluations données. Soyez toujours prudent et utilisez votre bon sens.
Lisez aussi nos conseils en matière de commerce sécurisé.

 • Schandalige garage, elke auto in vorst gekeurd, roept vele vragen op.

  vdw
 • Ik vraag de prijs van een auto die ze adverteren,en ze antwoorden vriendelijk dat het verkocht is. Waarom blijven ze verkochte auto's adverteren,!? Begrijp het niet... Iets blijven aanbieden die ze niet meer bezitten is niet eerlijk..!

  eurotrust
 • ik wou vandaag van mol komen voor een auto zoals afgesproken da ze mijn wagen gingen overnemen en ik dan die andere daar ging kopen nu ben ik onderweg en ik bel naar hun en sorry meneer de auto is net verkocht 😤 mooie afspraken maar ze komen ze niet na 😔

  kenny
 • Doe geen zaken met deze mensen. We hadden een akkoord over een Peugeot, zoals afgesproken betaalde ik het afgesproken voorschot. Toen ik ze een week later contacteerde was het voorschot nog steeds niet ontvangen. Ik zag de bui al hangen.... Sindsdien niets meer vernomen van deze "garagisten".

  Reid Scorpio
 • Leeft afspraken niet na! Verkoop van de auto werd bevestigd. Na enkele dagen komen we na een lange rit toe om het voorschot te betalen, blijkt de auto net 15 minuten geleden verkocht te zijn aan Britten; nadat we op voorhand onze komst verwittigd hadden om het voorschot te betalen. Samenspraak en afspraak is een kritisch werkpunt!

  Raf
 • Ben heel tevreden met mijn Citroën C3 !! Alvast bedankt voor uw onthaal. tôt ziens

  adil
 • J'ai acheter une Peugeot 5008 et je suis très content de mon achat. Le vendeur m'a également aidé pour les démarches avec mon assureur. Je conseille vivement

  Kris.v
 • Très satisfaite, voiture très propre. Vendeur hyper professionnel. Je recommande vivement se garage !!!

  Dunkerk
 • Excellent service. Très large choix de voiture. Vendeur super professionnel! Klantvriendelijk en heel proffesionele verkoper. Een echte aanrader!

  joseph
 • Echt blij!! Super garage!

  Andre Tom
 • Deze persoon is frauduleus tot en met. Hij handelt vanuit Zelzate en laat zijn (normaal afgekeurde) wagens keuren voor verkoop in Vorst. In vorst is geld onder tafel geven om een auto toch te keuren zijn manier van werken. Koop hier nooit een auto, ikzelf ben bestolen door die man en hoop op deze manier een halt toe te roepen aan zijn praktijken. Ik onderneem zelf ook verdere stappen.

  Miguel

Vous êtes sur le point de supprimer votre évaluation pour Auto Zami .