Données personnelles

Genre:
femme
Pays:
Belgique
Province:
Anvers

Évaluations

Points par évaluation:
Positif (+1 point)
Neutre (0 points)
Négatif (-1 point)
parfait (au moins 10 points)
bon (entre 3 et 10 points)
suffisant (1 ou 2 points)
neutre (0 points)
insuffisant (1 ou 2 mauvais points)
négatif (plus de 2 mauvais points)
inconnu (il n'y a pas encore d'évaluation)

Ci-dessous vous trouverez les évaluations que cette personne a reçues. Ne vous fiez jamais entièrement aux évaluations données. Soyez toujours prudent et utilisez votre bon sens.
Lisez aussi nos conseils en matière de commerce sécurisé.

 • Correcte handelaar mensen van hun woord

  W.A.
 • Wat je daar schrijft is DIKKE ZEVER was geen optie bij andere klant er is gebeld en smst zit nog steeds op een bericht te wachten... Over de mail die ik gestuurd heb op jullie verzoek moet je de boel niet omdraaien !!!!!!!! Ik heb zelfs jullie een mail gestuurd over eventueele inruil bmw sport, jullie zelf aan geboden witte wa jullie goed kunnen ZEVEREN en me kaar onderling de schuld geven ! Dit verklaart een hoop over jullie handelen. En was ineens tijdens het onderhandelen afgelopen maandag morgen verwijderd !!!

  fransx1
 • Beste klanten , hierbij als beheerder van deze account wil ik reageren op de twee negatieve waarderingen. Waardering husky: klant wou onderhoudshistoriek en wij konden het niet voorleggen omdat het telkens via de computer was opgeslagen bij Volkswagen dealer en erna hebben we alle documenten kunnen voorleggen maar klant was niet meer geïnteresseerd , dus misverstand . Ons excuses . Waardering Frans : Freelander was ook in optie voor en andere klant . Klant in optie was komen opdagen en heeft de wagen gekocht , vandaar de verkoop met Frans stopgezet en dat viel Frans niet aan vandaar en slechte waardering gegeven . Alvast ons excuses voor deze misverstanden maar wij doen ons best om alles zo correct af te handelen en op en eerlijke manier . Mvg fcars team

  Ben M
 • Landrover Freelander 1.8 Benzine Bouwjaar 1999 139 668 Km 4 X 4 88 KW Prijs 1900 EUR Info 0032475205026 Over deze auto ging het, was met deze auto bezig al via sms,gebeld,gemailt en deze morgen ineens verkocht spoorloos. Ik kan je een ding zeggen doe met deze mensen GEEN zaken. Verschuilen zich achter 2 gsm nummers en geven mekaar de schuld er van en verzinnen vanalles maar het ligt niet aan hen ! Deze verkoper(s) beloofd van alles en komt niks na !

  fransx1
 • Kent niks van auto's, sjoemelt met onderdelen van de motor, zet valse informatie op internet. Zegt ook dat hij alle onderhouden kan voorleggen, en blijkt dan dat de auto al 5 jaar geen onderhoud heeft gehad (?!)). En als je hem daarop wijst, wijst hij u de deur uit. Slechtste verkoper ooit, en ook gewoon heel onvriendelijk en onprofessioneel.

  huskyy
 • Goede communqatie en besprekingen ++

  Jean

Vous êtes sur le point de supprimer votre évaluation pour VM .