Turbos&injector herstellen

Données personnelles

Numéro de téléphone:
*****31899
Genre:
homme
Pays:
Belgique
Province:
Limbourg

Évaluations

Points par évaluation:
Positif (+1 point)
Neutre (0 points)
Négatif (-1 point)
parfait (au moins 10 points)
bon (entre 3 et 10 points)
suffisant (1 ou 2 points)
neutre (0 points)
insuffisant (1 ou 2 mauvais points)
négatif (plus de 2 mauvais points)
inconnu (il n'y a pas encore d'évaluation)

Ci-dessous vous trouverez les évaluations que cette personne a reçues. Ne vous fiez jamais entièrement aux évaluations données. Soyez toujours prudent et utilisez votre bon sens.
Lisez aussi nos conseils en matière de commerce sécurisé.

 • Heb mijn tussenbak laten reviseren door hem. Niet goed gemaakt. Ondanks vele aanmaningen reageert hij niet. Daarop mijn rechtsbijstand aangesproken. Toen verstond hij plots wel Nederlands. Is onder garantie binnengebracht bij Simons in Overpelt. Die 2 spelen onder 1 hoedje.Simons zei dat het probleem niet lag bij de tussenbak maar bij de stelmotor. Dus nog eens 1200€ kunnen betalen bovenop de 1000€ die ik al betaald heb. Afzetters eersteklas. De ene is nog erger dan de andere. Wegblijven!!!!!!!!

  M
 • Opgelet.....je wagen komt slechter terug dan hoe je hem binnenbrengt. Heeft ook geen diagnoseapparatuur. Wegblijven!!!!!!!

  Carina
 • Heb mijn wagen bij hem binnengebracht voor tussenbakrevisie. Hij werkt samen met een autocenter in tweedehandsonderdelen van BMW in Overpelt. Absoluut niet te vertrouwen. Heeft mij al meer gekost dan een nieuwe tussenbak. Mensen....blijf hier weg !!!!!

  Mark
 • Ik heb mijn tussenbak van mijn BMW X3 F25 laten reviseren. Heeft exact 1000€ gekost maar probleem is nog steeds hetzelfde. Ik heb hem teruggebracht omdat hij 1 jaar garantie geeft. Mijn auto heeft er 3 weken gestaan en had daarna 1400 km extra op de teller. Auto nog steeds stuk. Dit is een oplichter!!!!!!!!

  marc
 • Ik wil mijn differentieel gereviseert maar hij forceert me bij hem een andere te kopen, hij beweert in groot brittanie een differentieel te hebben kunnen regelen voor 800, ik betaal hem een voorschot van 100 euro .ik vraag hem vervolgens om een screenshot ervan te sturen en dan zie ik bovenaan marktplaats b.v. Staan... dus ben ik op marktplaats gaan kijken en vond ik dit differentieel voor 250 euro. Ik weet het zo niet he maar dat is in mijn ogen profiteren van de mensen?! Ik ben vervolgens het differentieel zelf gaan halen. Ik confroteer hem daarna met wat hij doet en dat dit geen manier van handelen is waarna hij zegt “ik heb geen tijd voor kinderspelletjes” en daarna afhaakt. En mijn voorschot heb ik ook nooit teruggezien. Dus ik raad iedereen aan ZEKER NIET bij hem te kopen of te laten reviseren.

  Yves
 • Veel beloven, niets ondernemen. Fun bieder! Onnozelaar!!

  BOPA
 • Funbieder! Deze man verdoet je tijd.

  demaaaan
 • belachelijke voorstellen, terwijl dit zelf een zelfstandige is.

  Ram

Vous êtes sur le point de supprimer votre évaluation pour Turbos&injector herstellen .