Données personnelles

Pays:
Belgique
Province:
Anvers

Évaluations

Points par évaluation:
Positif (+1 point)
Neutre (0 points)
Négatif (-1 point)
parfait (au moins 10 points)
bon (entre 3 et 10 points)
suffisant (1 ou 2 points)
neutre (0 points)
insuffisant (1 ou 2 mauvais points)
négatif (plus de 2 mauvais points)
inconnu (il n'y a pas encore d'évaluation)

Ci-dessous vous trouverez les évaluations que cette personne a reçues. Ne vous fiez jamais entièrement aux évaluations données. Soyez toujours prudent et utilisez votre bon sens.
Lisez aussi nos conseils en matière de commerce sécurisé.

 • Zeer goede verkoper. Eerlijk en aardig. Ik heb hem een ​​maand laten wachten vanwege een auto-probleem. Een verkoper met slechts één woord. Nogmaals bedankt.

  Cyborg
 • slechte verkoper heeft in mijn gezicht gelogen de auto was helemaal doorgeroest

  Simon
 • +++ alles goed verlopen +++

  bart de meester
 • Slechte verkooper waren afgesproken op een prijs de dag er na bel ik voor wanner we de mx5 konde komen halen zegt hij dat ik noet had gebeld en dat de auto verkocht was

  Thomas Koloszewski
 • goede ervaring alles is verlopen zoals afgesproken nog een goed gesprek over mazda mx5 gehad

  gsxr
 • Ik wou de prijs geven die ze vroeg voor een hardtop van een mx5, toen ik vroeg voor een afspraak was ze 2 dagen later pas vrij. Ik vroeg onmiddelijk voor een uur af te spreken, maar de persoon vond het niet belangrijk om te reageren en dus enkel mijn bericht te lezen. 14 uur later merk ik op dat het zoekertje verdwenen was, het was verkocht. SLECHTE verkoper en ik raad hier NIETS aan om te kopen.

  Provez
 • Bonjour, juste pour vous dire que j'ai bien recu la mx5 mais que je suis un peu déçu. Le moteur fait un bruit inhabituel et tremble . Vous aviez ecrit sur la carosserie avait été refaite intelligement mais ce n'est pas le cas. Bref, je ne vous conseillerais pas. Hallo, gewoon om u te vertellen dat ik de MX5 heb ontvangen, maar ik ben een beetje teleurgesteld. De motor maakt een vreemd geluid en schudden. Je had op de carrosserie geschreven werd op intelligente wijze vernieuwd, maar dit is niet het geval. In het kort, zou ik niet aanraden.

  urbanski

Vous êtes sur le point de supprimer votre évaluation pour MARIJKE .