Sandra Brown : De obsessie

Sauvegarder
€ 4,50
Vue 6 fois depuis

Caractéristiques

Genre:
Policier & Thrillers
Etat:
Utilisé

Description

Te koop
Auteur: Sandra Brown
Titel: De obsessie
Harde kaft

Dokter Rennie Newton wordt opgeroepen om jurylid te worden. Rennies nauwgezetheid dwingt haar vrijspraak te eisen. Dat blijkt een zeer betreurenswaardige beslissing …

Als de naaste collega van de Amerikaanse chirurg Rennie Newton is vermoord wordt ze verhoord door de politie. Deze denkt niet dat ze heeft gemoord, maar er kan een verband zijn, omdat Rennie vaak meningverschillen had met haar collega. Ook was ze voorzitter van een jury die moordenaar Lozada, mogelijk ook nu de dader, niet kon veroordelen. Dus wordt ze geschaduwd door rechercheur Wick Treadgill, die verliefd op haar wordt. Dan begint psychopaat Lozada, die tijdens zijn proces door Rennie geobsedeerd is geraakt, haar te achtervolgen, maar ze durft er niet over te praten. Van de Amerikaanse auteur verscheen een aantal bestsellers. Dit is een spannende, heel goed opgebouwde thriller, waarin erg veel gebeurt, de romantiek een rol speelt en de lezer af en toe effectief op het verkeerde been wordt gezet. De psychologische beschrijving van de psychopaat is akelig overtuigend.

Prijs 4,50

Voor nog meer mooie boeken kunt u terecht bij mijn andere zoekertjes.

Het kan worden opgehaald of via bpost worden verzonden. Kosten zijn voor de koper.

Signaler un abus

La raison de votre plainte

Choisissez la section, rubrique et catégorie

Choisissez une section
Choisissez une rubrique
Choisissez une catégorie

Vérification

reCAPTCHA est un service permettant de bloquer les spammers et les robots. Cochez cette case afin de prouver que vous n'êtes pas un robot. Vous recevrez directement l'accès ou le cas échéant, vous devrez répondre à une question.

Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.