Villa Sv Lovrec Kroatie

Sauvegarder
Prix à disc.
Vue 617 fois depuis
Regio:
Le reste de l'Europe
Ville ou quartier:
Sv. Lovrec
Superficie:
750
Sorte d'habitation:
Villa

Te koop: Prachtige ruime villa gelegen in het hartje van sveti Lovrec (Kroatië - streek Istrië) met vijf slaapkamers (2- persoonsbedden) voorzien van airco en een privé zwembad van 8 op 4 m, inclusief een groot barbecuehuis. De villa omvat eveneens een ruime keuken voorzien van alle toebehoren, ruime woonkamer met tv en muziekinstallatie, wasplaats met wasmachine en droogkast + extra grote koelkast, 2 badkamers. Deze unieke villa is gelegen op ongeveer 11 km van de zee Porec en aan het prachtige Limfjord. Sveti Lovrec is een charmant dorpje waarbij bars, bakker, restaurant, dorpswinkel op wandelafstand te bereiken zijn. Bij interesse kan je ons vrijblijvend contacteren op het nr 0473/73 07 44.
Voor meer foto's en informatie kan u terecht op de site www.villa-jada.webnode.be die in de loop van de dag online zal komen.

Signaler un abus

La raison de votre plainte

Choisissez la section, rubrique et catégorie

Vérification

reCAPTCHA est un service permettant de bloquer les spammers et les robots. Cochez cette case afin de prouver que vous n'êtes pas un robot. Vous recevrez directement l'accès ou le cas échéant, vous devrez répondre à une question.

  • actif depuis 3 novembre 2016
  • Deinze Bachte-Maria-Leerne (Flandre orientale)
  • *****30744
Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.