Vrijstaand appartement met veel lichtinval, zolder en kelder

Sauvegarder
€ 600,00
Vue 141 fois depuis
Région:
Hasselt
Adresse:
Banneuxstraat 187, 3500 Hasselt
Superficie:
100
Superficie de la parcelle:
100
Sorte d'habitation:
Habitation à l'étage
Type d'habitation:
Etage
Nombre de pièces:
twee slaapkamers
Année de construction:
1958
Particularités:
Remise,
Totalement isolé,
Cave,
Cheminée

Vrijstaand appartement in Hasselt met veel lichtinval, zolder en kelder.

Dit appartement gelegen op de eerste verdieping boven een handelszaak heeft een aparte ingang. Bij binnenkomst loopt er een trap naar beneden naar de kelder en een trap naar boven naar het appartement.
Het appartement is recent volledig geschilderd en nieuw ingericht. De badkamer heeft een nieuw toilet en een nieuwe douchecabine met grote stortdouche, handdouche en 3 zijsproeiers. De living is ruim en licht met drie ramen van dubbelglas. De keuken is apart.
Er zijn twee slaapkamers met veel daglicht en een mooi uitzicht. De zolder is geïsoleerd.
Elektriciteit en bekabeling zijn volledig nieuw aangelegd. TV en internetvoorzieningen zijn in verschillende ruimtes aanwezig.
Bij het opknappen van deze woning werd speciaal aandacht besteed aan het verkrijgen van een energiezuinige woning : er wordt o.a. verwarmd met een pellet kachel (1/3 van de normale verwarmingskosten!) en het warm water /wordt verkregen via een energiezuinige doorstromer.
In het appartement is het heel rustig, er zijn geen buren en er zijn geen gemeenschappelijke kosten. De huurprijs is €600 per maand. Dit appartement kan voor drie jaar gehuurd worden.
Voor een bezoek ter plaatse kan u contact opnemen met Mia 0496/551772

Signaler un abus

La raison de votre plainte

Choisissez la section, rubrique et catégorie

Vérification

reCAPTCHA est un service permettant de bloquer les spammers et les robots. Cochez cette case afin de prouver que vous n'êtes pas un robot. Vous recevrez directement l'accès ou le cas échéant, vous devrez répondre à une question.

Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.