Kiddyboo, bekers, antilek bekers, oefenbekers, drinkbekers

€ 6,99
Vue 1787 fois depuis

Description

Kiddyboo eet- en drinkservies, een uitnodiging voor elke peuter. Made in Europe !

De Kiddyboo Love Cup is een antilekbeker met een afneembaar drukdeksel en het opschrift "Ik hou van mama". De beker is geschikt voor lauwe en koude dranken en voorzien van een paar handige oortjes. De inhoud van de beker bedraagt 250 ml. De Love Cup is zeer eenvoudig schoon te maken en is geschikt voor de vaatwasser. Deze anti-lek beker en alle andere drink- en eetservies producten zijn van de beste 'foodgrade' materialen gemaakt, bisphenol A (BPA) en phtalaat vrij, en voldoen ze alle aan de strenge Europese veiligheidsnormen.

Verkrijgbaar met verschillende opschriften "ik hou van mama" - "ik hou van papa" - "ik hou van oma" - "ik hou van opa" en in verschillende kleuren verkrijgbaar: azuurblauw - fuchsia - lime.


BELANGRIJK

Heb je een totale aankoopwaarde van € 30, dan betaal je geen verzendkosten !

Dit mogen enkel Kiddyboo drink- en eetserviesproducten zijn (bv. 3 anti-lek bekers + 1 eetkommetje + 1 setje soft tip lepels) al dan niet gecombineerd met andere van onze producten uit ons assortiement (zie website)


Het vrolijke en kleurrijke drink- en eetservies van Kiddyboo nodigt elke peuter uit om zelfstandig te eten. De anti-lek bekers ‘Ik hou van …’ en Birdcups, eetkommetjes met lepel met antislipbodem en ergonomische handgreep, een 360° anti-knoei beker, soft tip en hard tip lepeltjes, enz. Het gamma van Kiddyboo biedt het allemaal.

Het Kiddyboo kinderservies is geschikt voor gebruik in de magnetron, diepvriezer en vaatwasmachine. Het Kiddyboo drink- en eetservies is van de beste 'foodgrade' materialen gemaakt, bisphenol A (BPA) en phtalaat vrij, en voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen.

Acheter directement ?
Visitez le site web
  • actif depuis 21 décembre 2018
  • Schoten (Anvers)
  • ***52034
Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.