kiddyboo, anti-lek beker, drinkbekers, kinderbekers

€ 7,95
Vue 1962 fois depuis

Description

Kiddyboo eet- en drinkservies, een uitnodiging voor elke peuter. Made in Europe !

De Kiddyboo Bird Cup is een antilekbeker met een afneembaar schroefdeksel en geschikt voor lauwe en koude dranken, voorzien van een paar handige handgreepjes. De inhoud van de beker bedraagt 250 ml. De Bird Cup is zeer eenvoudig schoon te maken en geschikt voor de vaatwasser. Deze anti-lek beker en alle andere drink- en eetservies producten zijn van de beste 'foodgrade' materialen gemaakt, bisphenol A (BPA) en phtalaat vrij, en voldoen ze alle aan de strenge Europese veiligheidsnormen.

BELANGRIJKE NOTA BIJ HET VULLEN EN/OF NAVULLEN VAN DE BEKER.

Zorg dat de schroefdraad van de beker en de schroefdraad aan de binnenkant van het schroefdeksel steeds goed droog zijn alvorens de beker dicht te schroeven en te gebruiken. Geef een laatste zetje aan het schroefdeksel zodat deze goed dicht zit. Doe je dit niet, dan zal de vloeistof alsnog trachten zijn uitweg via de schroefdraad naar buiten vinden. Doe je het op een correcte manier, zoals omschreven, dan heb je een fantastische anti-lek beker.


BELANGRIJK

Heb je een totale aankoopwaarde van € 30, dan betaal je geen verzendkosten !

Dit mogen enkel Kiddyboo drink- en eetserviesproducten zijn (bv. 3 anti-lek bekers + 1 eetkommetje + 1 setje soft tip lepels) al dan niet gecombineerd met andere van onze producten uit ons assortiement (zie website)


Het vrolijke en kleurrijke drink- en eetservies van Kiddyboo nodigt elke peuter uit om zelfstandig te eten. De anti-lek bekers ‘Ik hou van …’ en Birdcups, eetkommetjes met lepel met antislipbodem en ergonomische handgreep, een 360° anti-knoei beker, soft tip en hard tip lepeltjes, enz. Het gamma van Kiddyboo biedt het allemaal.

Het Kiddyboo kinderservies is geschikt voor gebruik in de magnetron, diepvriezer en vaatwasmachine. Het Kiddyboo drink- en eetservies is van de beste 'foodgrade' materialen gemaakt, bisphenol A (BPA) en phtalaat vrij, en voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen.

Acheter directement ?
Visitez le site web
  • actif depuis 21 décembre 2018
  • Schoten (Anvers)
  • ***52034
Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.