1970 Karmann Ghia coupé

Sauvegarder
€ 19.500,00
Vue 1838 fois depuis

Caractéristiques

Modèle:
Karmann Ghia
Etat:
Utilisé
Type de carrosserie:
Coupé
Année de fabrication:
1970-02
Carburant:
Essence
Transmission:
Boîte manuelle
Kilométrage:
140.000 - 160.000
Portes:
2-portes
Couleur:
Jaune
Intérieur:
Noir

Description

Karmann Ghia coupé van 1970, we hebben deze in 2006 geimporteerd vanuit San Fransisco, de auto is in 1970 in Los Angeles geleverd. Vandaar dat er geen enkele vorm van roest was. Enkel aan de batterij is er een klein stukje nieuw plaatwerk gezet wegens een batterij die uitgelopen was, dit is onzichtbaar hersteld.
Technisch is de auto helemaal in orde, de motor is in 2012 gereviseerd door een specialist in luchtgekoelde VW's. Heeft sindsdien een kleine 1500 km gereden. Ook heeft h de auto een nieuwe laag pampas yellow lak gekregen die er nog altijd prima uitziet. Het 'geboorte certificaat' van het VW museum is ook bij de wagen.
De Karmann rijd probleemloos alle afstanden, de originele stoelen met hoofdsteunen worden nog terug geplaatst deze zijn voorzien van een nieuwe bekleding. De rest van het interieur is nog origineel.

Signaler un abus

La raison de votre plainte

Choisissez la section, rubrique et catégorie

Choisissez une section
Choisissez une rubrique
Choisissez une catégorie

Vérification

reCAPTCHA est un service permettant de bloquer les spammers et les robots. Cochez cette case afin de prouver que vous n'êtes pas un robot. Vous recevrez directement l'accès ou le cas échéant, vous devrez répondre à une question.

  • actif depuis 3 décembre 2009
  • Borgloon (Limbourg)
  • *****31332
Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.