2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Stepperbike

90 90 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 20 mai '20, 14:06

Stepperbike

Prix à disc.
90 90 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 20 mai '20, 14:06
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf
Type : Autres types

Description

GEZOCHT: we zoeken originele 3GStepperbike(s) in goede staat.

AUB geen Batavus city of race voorstellen. Deze zijn geen stepperbikes maar bikesteppers gefabriceerd in 2007 of ouder waarvoor geen nieuwe onderdelen te vinden zijn en die wat betreft vitale rollende onderdelen een wereld van verschil zijn met de originele stepperbikes... We hebben met Batavus niets anders dan stukken gehad: de voetplankenas brak, de tandwielen waren heel snel versleten, zelfs één van de rollagers werd excentrisch. Optisch lijken ze hard maar amai niets anders dan problemen mee gehad, daarentegen met onze twee 3gstepperbikes zijn we al langer dan 2 jaar 2 x week probleemloos aan het steppen (nieuw aangekocht bij de invoerder in Berlaar). Nu onze kinderen worden groter en ze krijgen ook de smaak te pakken en zijn we in eerste instantie aan het uitkijken voor 2 in goede staat tweedehands.Wit of zwart model, het maakt niet uit als ze maar functioneel in orde zijn.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1553339359
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter