2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

BenQ MW 550 Desktopprojector/Beamer 3600ANSI LUMENS WXGA

34 34 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 19 mai '20, 20:06

BenQ MW 550 Desktopprojector/Beamer 3600ANSI LUMENS WXGA

€ 380,00
34 34 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 19 mai '20, 20:06
Partager cette annonce via :
Message

Description


Meer informatie

- 3600 ANSI Lumen Hoge helderheid voor verbluffende presentaties
- 20.000: 1 hoog native contrast voor scherpe leesbaarheid
- Dubbele HDMI-ingangen voor digitale connectiviteit met meerdere platforms

Duidelijke hoge helderheid voor kleine, goed verlichte vergaderruimten
3.600 lumen met hoge helderheid maken comfortabele presentaties mogelijk om discussie, samenwerking en het maken van aantekeningen te bevorderen in grotere vergaderruimten met felle lichten die plaats bieden aan maximaal 20 deelnemers. Door de hoge helderheid kunnen zelfs de meest zittende deelnemers de dia's duidelijk zien en verbetert de beeldkwaliteit met levendige kleuren voor foto's en video's, evenals scherpe tekst en fijne details.

Hoog contrast voor duidelijke tekst
Met een toonaangevend contrast en pixelvullingsfactor produceren BenQ-projectoren de echtste zwarttinten en een ongeëvenaarde leesbaarheid met elk karakter, elke grafiek en elke kaart duidelijk gedefinieerd. Hoge vulfactor verhoogt de helderheid voor zwart-wit- of kleurenafbeeldingen en vermindert vermoeidheid van de ogen voor presentatoren en publiek om gefocust te blijven op de inhoud.

Universele multi HDMI enamp; VGA-connectiviteit
Dubbele HDMI-ingangen en dubbele VGA-ingangen zijn speciaal ontworpen om meerdere presentatoren en hun laptop of mobiele apparaten te hosten zonder de tijd te hoeven nemen om de beurt. Dankzij meerdere ingangen kunnen deelnemers aan de vergadering direct samenwerken zonder ingewikkelde adapters of tijdrovende IT-ondersteuning.

Geen grote kamer nodig om het grote beeld te zien
Projecteer een beeld van maximaal 100 inch vanaf een afstand van 3,33 m. Deel uw professionele werk eenvoudig in een kleine / middelgrote vergaderruimte zonder ruimte te hoeven maken voor de projector.

Verticale keystone voor perfecte uitlijning
Door het trapeziumeffect tegen te gaan wanneer de projector niet in het midden moet worden geplaatst, zoals een eenvoudige plaatsing bovenop een tafel, past de verticale keystone-functie het beeld aan voor een professioneel vierkant beeld. Keystone-correctie maakt het eenvoudig om ideaal uitgelijnde afbeeldingen vanaf verschillende locaties te projecteren.

Handige buitenste stelvoetjes
Veruit superieur aan projectoren met slechts één verstelvoetje, de drievoudige verstelvoetjes zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de flexibiliteit in een grote verscheidenheid aan vergaderruimten, met de extra voeten in de hoeken of de projector voor gemakkelijke verplaatsing om snel perfecte presentaties te starten, ongeacht de plaatsing van de projector.

One-Touch toegang om functies te installeren
De nieuwe afstandsbediening is zorgvuldig opnieuw ontworpen en heeft een speciale Quick Install-knop, die direct toegang biedt tot installatievriendelijke functies zoals Testpatroon en Keystone, zonder geneste menu's in het On-Screen Display te selecteren.

Gemakkelijk toegankelijke bovendeur voor lampwissels
Handig geplaatst bovenop, maakt een gemakkelijk te openen lampdeur snelle toegang, onderhoud en vervanging van de lamp mogelijk voor ononderbroken productiviteit wanneer de projector aan het plafond in vergaderruimten wordt gemonteerd. De snel toegankelijke lampdeur vermindert de stilstandtijd aanzienlijk doordat het niet meer nodig is om gemonteerde projectoren te verwijderen, waardoor de lamp snel en eenvoudig kan worden vervangen.

Kensington Lock om diefstal te ontmoedigen
De Kensington-slotinterface is ontworpen voor bedrijven om tafelprojectoren te beveiligen en biedt "fysieke" beveiliging voor projectoren in vergaderruimten. Zakelijke projectoren van BenQ zijn elk gebouwd met een beveiligingsbalk om opportunistische dieven af te schrikken.

Energiebesparing, milieuvriendelijke optimalisatie
Het BenQ Eco Cycle-systeem elimineert elektriciteitsverspilling, vermindert de wachttijd voor opstarten voor en na vergaderingen en minimaliseert onderhoud voor lagere totale eigendomskosten.

Eco Cycle-systeem
A. SmartEco-modus: SmartEco-modus analyseert invoerinhoud om de helderheid te bepalen die nodig is


De prijs is de winkel is nog 629€

20 uur gebruikt
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1553107671
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter