2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Canon EF 50mm F1.8 STM (Ex-Demo)

606 606 vu x 12 12 sauvegardé x depuis 18 avr. '19, 18:13

Canon EF 50mm F1.8 STM (Ex-Demo)

€ 99,00
606 606 vu x 12 12 sauvegardé x depuis 18 avr. '19, 18:13
Site web

Caractéristiques

Type : Autres types
État : Utilisé

Description

Ex-Demo

Dit product is uit de verpakking geweest. Compleet.

SN 3715114498

Met het Canon EF 50mm F1.8 STM objectief is het gemakkelijk om schitterende portretfoto's of stijlvolle artistieke foto's en videoclips te maken. Het grote F1.8 diafragma biedt daarbij nauwkeurige controle over de scherptediepte. De handmatige scherpstelring van het objectief geeft u bovendien extra vrijheid om bij foto's en films nauwkeurig scherp te stellen op het gewenste deel van de scène.

Dit objectief heeft een verbeterd ontwerp, is voorzien van Super Spectra lenscoating, een diafragma met 7 lamellen en is uitgevoerd met STM-technologie voor vloeiend, fluisterstil scherpstellen. De EF 50mm F1.8 STM is zowel licht, compact als betaalbaar en is daarmee een welkome aanwinst voor iedereen die zijn of haar opnamen meer expressie willen geven.

Kenmerken van de Canon EF 50mm F1.8 STM
  • Lensconstructie: 6 elementen in 5 groepen
  • Kortste scherpstelafstand: 0,35 meter
  • Snelle, vrijwel geruisloze scherpstelling (STM)
  • Super Spectra Coating
  • Hoge prestaties bij weinig omgevingslicht
  • Compact en weegt slechts 160 gram
  • Filtermaat: 49 mm
Superscherpe beeldkwaliteitDeze zoomlens met vaste brandpuntsafstand zorgt voor fenomenale opnamen, of u nu foto's of video's maakt. De verbeterde scherpte, het extra contrast en de verminderde vertekening zorgen voor een natuurlijker resultaat. De glaselementen die in de EF 50mm F1.8 STM zijn gebruikt, zijn voorzien van Canon's speciaal ontworpen Super Spectra-coating die beschermt tegen reflecties en overstraling bij fotograferen met tegenlicht.

Snelle, vrijwel geruisloze scherpstellingDankzij de vrijwel geruisloze STM-technologie stelt de lens supersnel scherp bij het maken van foto's zodat u het moment direct kunt vastleggen voordat het voorbij is. Bij het maken van video's werkt het scherpstellen vloeiender en langzamer. Dit levert beeldmateriaal op met een professionele uitstraling van bioscoopkwaliteit.

Een fantastisch objectief voor portrettenDe EF 50mm F1.8 STM vervaagt de achtergrond achter uw onderwerp waardoor het extra goed afsteekt. Bovendien kunt u het hele frame vullen zonder ongemakkelijk dichtbij te hoeven komen, zodat u de natuurlijke gezichtsuitdrukking eenvoudiger kunt vastleggen. Wanneer u de EF 50mm F1.8 STM op een full-frame EOS-camera gebruikt, fungeert de lens als een standaardlens met een perspectief dat vergelijkbaar is met het menselijk oog. Ideaal voor het maken van hoogwaardige foto's op elk moment.Photospecialist est un acteur majeur spécialisé dans la revente de matériel photographique et vidéo depuis 1974 qui offre une gamme complète de produits, des prix compétitifs, avec des conseils d'experts associé à un excellent service client.
Lire la description complète Réduire la description
  • fotokonijnenberg.be/fr/plus-d-info
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : a32043508
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter