2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Xone 23c mengpaneel, Traktor en dvi (vinyl) allen & Heath

49 49 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 21 févr. '21, 20:39

Xone 23c mengpaneel, Traktor en dvi (vinyl) allen & Heath

€ 225,00
49 49 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 21 févr. '21, 20:39
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf

Description

Heeft nog 1 jaar garantie.
Bijna niet gebruikt
Werkt ook met dvi (digital vinyl interface) dus je kan ook met vinyl timecode en Traktor spelen, natuurlijk ook met gewone vinyl of andere cdjs.
Dit is de 23c, met ingebouwde geluidskaart, niet verwarren met de goedkopere xone 23, zonder interne geluidskaart.
De mixer is gekend voor zijn mooie geluid.
Ik kan je uitleggen hoe je alles moet configureren, werkt beter met Traktor dan de standaard software.

Allen & Heath Xone:23C vierkanaals DJ mixer met geluidskaart

Algemeen

Allen & Heath brengt met de Xone:23C een hybride DJ mixer uit. Een compacte vierkanaals-mixer met een interne geluidskaart die maar liefst 4 stereo kanalen aankan. Uiteraard vinden we in deze mixer alle eigenschappen van de vorige Xone mixers terug zoals de Xone filters, VCA faders en de EQ in kill-stijl. De stoer vormgegeven mixer heeft een X-vorm, wat te danken is aan de rackmounts aan de beide zijkanten van de mixer.

Allen & Heath Xone:23C DJ mixer, een echte DJ-mixer

Het meest in het oog springende detail van deze mixer is zijn Voltage Control Filter (VCF). Deze is speciaal door Allen & Heath ontwikkeld voor de Xone serie. Je hebt de mogelijkheid low-pass en een high-pass filter toe te passen. Ook kun je een frequentiesweep maken met een instelbare resonantie parameter. De mixer beschikt verder over 4 ingangen welke je per tweetal kunt schakelen. Middels de ingebouwde geluidskaart is het mogelijk op te nemen en af te spelen via de de Xone:23C. Zoals het een Allen & Heath mixer betaamt is de Xone:23C uitgerust met professionele uitgangen. Op de achterzijde vinden we de master XLR uitgangen. Ook heb je de beschikking over een booth uitgang en uiteraard ontbreekt een degelijke hoofdtelefoonuitgang niet!

Eenvoudige bediening

De Xone:23C is ondanks de vele mogelijkheden eenvoudig te bedienen. Doordat alle knoppen zijn voorzien van verlichting is de mixer zelfs in het donker gemakkelijk te bedienen en erg overzichtelijk. De duidelijke 10-segments VU-meter zorgen ervoor dat je level altijd goed af te lezen is. De Xone:23C wordt inclusief Mixvibes Cross LE DJ software geleverd. Hiermee is het mogelijk een DVS tijdcode-systeem te integreren in je setup.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1670065537

Autres annonces de Jurgen V

Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter