2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Bodart& Gonay inbouwcassette DESIGN 800 GREEN

69 69 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 28 juin '20, 12:34

Bodart& Gonay inbouwcassette DESIGN 800 GREEN

€ 350,00
69 69 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 28 juin '20, 12:34
Partager cette annonce via :
Message

Description

De Design Green is een houthaard van de laatste generatie. Deze inbouwhaard haalt ook de uitzonderlijke resultaten, zowel wat CO-uitstoot en emissie fijn stof betreft (binnen de Europese normen) als wat het rendement van deze inbouwhaard zelf betreft.

Zijn absoluut innoverende ontwerp geeft hem meteen een bevoorrechte plaats tussen de meest krachtige en ecologische inbouwhaarden van het gamma Bodart & Gonay.

Wat de esthetiek betreft, bezorgt de afwezigheid van een aslade en een klapdeur aan de voorzijde hem een uiterst fijne lijn, die een onverhinderd uitzicht geeft op het vlammenspektakel. Het model Design biedt U een prachtig zicht op het vuur met de veiligheid van een gesloten haard.

Omdat deze haard perfect gedicht is en de verbrandingslucht van buiten aanvoert, kunnen deze inbouwhaarden zonder probleem geïntegreerd worden in een passief huis of een huis met laag energieverbruik. Gebruikt model sinds januari 2016, wegens grondige verbouwing verwijderd. (Nieuwprijs €3200)
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1569636611
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter