2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Chaise de bureau design 'DAPHNE' en matière plastique blanch

17 17 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 30 avr. '21, 03:00

Chaise de bureau design 'DAPHNE' en matière plastique blanch

€ 199,00
17 17 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 30 avr. '21, 03:00
Partager cette annonce via :
Site web Message

Caractéristiques

Conditie : Nieuw

Description

Een discreet elegant accentje De 'DAPHNE' design loungestoel van witte kunststof en grijze stof is onmisbaar om steeds comfortabel te kunnen werken . Deze loungestoel is overigens niet alleen een handig en comfortabel meubel om te werken. Hij is ook een echte meerwaarde voor een trendy interieur. Een betere stoel voor uw werkplek gaat u dan ook niet vinden. Zowel thuis als op kantoor geeft deze loungestoel een elegante toets aan uw ruimte. Het perfect vormgegeven ontwerp komt in elke decoratiestijl tot zijn recht. De stoel voelt zich zowel in een kantoor als in een woning in zijn sas. De combinatie van grijs en wit zorgt voor een rustgevende sfeeer om de hele dag productief te blijven. Deze stoel is speciaal ontworpen om zich aan uw interieur en lichaamsbouw aan te passen. Hij is een onmisbare troef om in alle omstandigheden efficiënt te werken. De ideale stoel voor uw professionele wachtkamer Deze design loungestoel is bedacht voor uw comfort zodat u zo aangenaam mogelijk kunt werken. Hij is een van de meest ergonomische modellen op de markt. De uitstekende zitting is een zegen voor uw rug. U zult merken dat u met veel plezier uren op deze stoel kunt werken. We mogen dan ook gerust zeggen dat deze stoel de perfect combinatie is van design, comfort en soberheid.


------------------------------------------------------------------------------------------
Dit product is te koop op onze webshop. Klik op onderstaande knop:
------------------------------------------------------------------------------------------
Lire la description complète Réduire la description
  • www.alterego-design.be/chaise-de-bureau-design-'daphne'-en-matière-plastique-blanch
Numéro de l'annonce : a73933441
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter