2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Leefhoek More nu € 1859,-

7399 7399 vu x 4 4 sauvegardé x depuis 26 mars '18, 13:39

Leefhoek More nu € 1859,-

€ 1.859,00
7399 7399 vu x 4 4 sauvegardé x depuis 26 mars '18, 13:39
Site web Message

Caractéristiques

Staat : Nieuw
Materiaal : Leer, Hout, Stof

Description

DECEMBER EN JANUARI ZIJN WIJ OOK ELKE ZONDAG OPEN!

Hoeksalon MORE

De leefhoek More is een prachtig vormgegeven bank met een uitmuntend zitcomfort. En het leuke aan deze bank, de gehele familie kan plaats nemen want ik zijn ruime U-opstelling biedt deze bank tenminste plaats aan 6 personen.

De More XL mag met recht een grote U-opstelling genoemd worden. De hoekbank More biedt niet alleen veel zitplaatsen maar heeft daarbij ook nog een Divan (liggedeelte) waardoor het ook mogelijk is heerlijk op te bank te kunnen loungen.

Naast de U-opstelling is de More ook verkrijgbaar in andere opstellingen. U kunt uw ideale bank samenstellen door middel van het koppelen van diverse elementen. Na het samenstellen van uw bank, kunt u de keuze maken uit een groot aantal stofsoorten en kleuren.

De zitkussens zijn gevuld het een hoogwaardig koudschuim en bieden een goed zitcomfort. De grote goed gevulde rugkussens zorgen er voor dat u ook comfortabel in een actieve houding kunt plaats nemen.

AFMETINGEN
More XL 342 x 264 cm: vanaf 1859,-
More XXL 377 x 299 cm: vanaf 2035,-
Hocker:

92 x 72 cm: vanaf 179,-

Meubilex biedt u een uitgebreide collectie met speciaal geselecteerde meubelen welke sfeer in uw huis zullen brengen. Er is altijd een ruime keus aan bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eettafels en andere meubelen in diverse stijlen, kleuren en voor ieder budget. Voor persoonlijk advies bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.
Lire la description complète Réduire la description
  • www.meubilex.nl
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : a5432166
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter