2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Andrew Klavan: De jacht op Amanda

7 7 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 févr. '21, 21:56

Andrew Klavan: De jacht op Amanda

€ 4,00
7 7 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 févr. '21, 21:56
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Utilisé

Description

Te koop

Auteur: Andrew Klavan
Titel: De jacht op Amanda

Paperback

Een klein meisje als inzet van een huiveringwekkend experiment, maar vooralsnog is ze onvindbaar... De vijfjarige Amanda Dodson heeft een opmerkelijke gave... ze kan doden tot leven wekken. Dit maakt Amanda tot doelwit van Jonathan Reese, vice-president van een groot farmaceutisch bedrijf met een miljardenomzet. Hij heeft haar nodig voor het welslagen van een experiment waar miljoenen dollars mee gemoeid zijn. Reese heeft echter één probleem: Amanda is onvindbaar. Gelukkig staat de kleine Amanda er niet alleen voor. Haar moeder, Carol Dodson, is niet alleen een bijzonder aantrekkelijke vrouw, ze is ook buitengewoon intelligent. En ze is tot het uiterste bereid om haar dochter te beschermen, om haar uit handen te houden van de meedogenloze Winter, die door Reese is ingehuurd om het meisje te vinden. Carol werkt inmiddels als prostituee in New York. Als ze een domme fout maakt, en Winter in staat stelt haar verblijfplaats te achterhalen, en die van Amanda, begint een meedogenloze jacht. Voor Reese staat zijn reputatie op het spel, voor Carol en Amanda hun leven.

Let op er zit onderaan de voorkaft een lichte vouw

Doos 21Het kan worden opgehaald of via bpost worden verzonden. Kosten zijn voor de koper.

Waarom nieuw als u het ook tweedehands kunt kopen.
goed voor milieu én portemonnee
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1670517652
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter