2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

2 boeken van Deflo voor € 5

11 11 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 févr. '21, 19:41

2 boeken van Deflo voor € 5

€ 5,00
11 11 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 févr. '21, 19:41
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Auteur : Deflo

Description

Angst
Walter Vandamme leeft voor zijn werk.Zijn vrouw Hilde en zijn zevenjarige zoontje Jonas zijn gaandeweg uit zijn leven verdwenen.Walter wordt verblind en volledig opgeslorpt door het PSS,een informaticaprogramma dat hij heeft bedacht. Als de bank,zijn werkgever,daar brood in ziet,kan Walter een aanzienlijke premie en promotie verwachten.Met dat geld kan hij zijn appartementje ruilen voor een gezellig huis en Jonas een betere toekomst geven.Eindelijk is de grote dag aangebroken.Het PSS staat op de agenda van de directieraad in de hoofdzetel van de bank in Frankfurt.Om daar aanwezig te kunnen zijn, laat Walter zijn zoon voor de eerste keer alleen naar school fietsen...

313 pagina's
zachte kaft


Sluipend gif

Hilde Plaetinck treft na een bezoek aan Kinepolis een verwaarloosde vrouw aan op de achterbank van haar auto.Ze biedt de stumperd een lift aan,een daad van barmhartigheid die ze bijna met de dood moet bekopen.Amper van haar emoties bekomen,beseft ze dat ze wordt gestalkt.Als ze gaandeweg ervaart dat ze alleen op zichzelf kan rekenen en dat niemand haar tegen dit sluipend gif kan beschermen,wordt de politie ingeschakeld.Dirk Deleu komt de dader op het spoor maar hoe dieper hij graaft,hoe meer hij tot het besef komt dat niets is wat het lijkt.Het onderzoek ontaardt in een verbeten strijd op leven en dood.

264 pagina's
zachte kaft

boeken zijn in goede staat
5 euro voor de 2 boeken samen
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1670474750
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter