2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

De verdwijning van AdÃÂle Bedeau

5 5 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 févr. '21, 15:52

De verdwijning van AdÃÂle Bedeau

€ 10,00
5 5 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 févr. '21, 15:52
Partager cette annonce via :
Site web Message

Description

Dit is een gewijzigd of beschadigd product, maar wel volledig functioneel. De wijzigingen of schade zijn puur oppervlakkig (cover, verpakking, ...).


Opgelet: Op deze artikels geldt GEEN recht van retour.
Manfred Baumann is een eenling: sociaal onhandig en altijd slecht op zijn gemak. Hij brengt zijn avonden in stilte drinkend door in een rustige bistro in de kleine Franse stad Saint-Louis. Nauwgezet houdt hij Adèle Bedeau in de gaten, tot zij op een dag van de aardbodem verdwijnt. Georges Gorski - een detective die gekweld wordt door zijn onvermogen om zijn eerste misdaad op te lossen - krijgt de zaak toegewezen. Het onderzoek doet Manfreds wereld op zijn grondvesten schudden en dwingt hem om geheimen uit zijn verleden onder ogen te zien.

De verdwijning van Adèle Bedeau is een literaire misdaadroman met als kern het psychologische portret van een buitenstaander die door zijn eigen verbeelding tot het uiterste wordt gedreven.

U kan het artikel kopen via de link naar onze website.
Wij hanteren steeds de verkoopprijzen zoals vermeld op onze website.
Isbn: 9789048843435
Cover: overig
Auteur: Graeme Macrae Burnet
Taal: nederlands
Lire la description complète Réduire la description
  • www.proxis.com/home/nl/search?controller=search&s=9789048843435
Numéro de l'annonce : m1670373685
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter