2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Kill Zone: Jack Coughlin Sniper serie deel 1

7 7 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 21 févr. '21, 11:34

Kill Zone: Jack Coughlin Sniper serie deel 1

€ 6,50
7 7 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 21 févr. '21, 11:34
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Utilisé

Description

Te koop
Auteur: Jaclk Coughlin
Titel: Kill Zone

Sniper serie deel 1
Een Amerikaanse generaal wordt in het Midden-Oosten gevangengenomen door terroristen die hem binnen enkele dagen dreigen te onthoofden. Vlak voordat het zwart voor zijn ogen wordt, hoort hij zijn gijzelaars tot zijn verbijstering Amerikaans-Engels spreken. Wie zouden het in vredesnaam kunnen zijn?
Kyle Swanson, de beste sluipschutter van het Korps Mariniers dobbert tijdens een vakantie op een jacht in de Middellandse Zee als hij de opdracht krijgt een missie op te zetten om de generaal in veiligheid te brengen. Maar wanneer Swanson en zijn Mariniers zich voorbereiden om in de Syrische woestijn te landen, vliegen ze in een hinderlaag. Hoe had de vijand van de missie kunnen weten als die alleen bekend was bij een aantal hooggeplaatste Amerikaanse officiers?
Nu moet Swanson, de enige overlevende van zijn missie, het duistere hart van de woestijn betreden om zijn missie te volbrengen. Algauw stuit hij op de meest gevaarlijke vijand die hij maar kon treffen: Amerikaanse landgenoten. Het lot van de gegijzelde Amerikaanse generaal ligt in handen van sluipschutter Swanson.

Prijs € 6.50

Let op binnenkant voorkaft staat een naam in en onderkant kaft heel licht vouwtje

Het kan worden opgehaald of via bpost worden verzonden. Kosten zijn voor de koper.

Waarom nieuw als u het ook tweedehands kunt kopen.
goed voor milieu én portemonnee
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1669771876
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter