2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Aromatische Kruiden en Planten

11 11 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 24 mars '20, 10:27

Aromatische Kruiden en Planten

€ 15,00
11 11 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 24 mars '20, 10:27
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Neuf

Description

WANNEER TUINIEREN EEN GENOT VOOR DE ZINTUIGEN WORDT
Auteur: Marie-Hélène Loaëc. Nieuwprijs 19,95. Boek isnieuw! Mijn prijs 15 euro.
Aromatische kruiden en planten zijn niet meer weg te denken uit de tuin. Niet alleen bieden ze ons een rijkelijk palet aan smaken voor de keuken, op een warme zomeravond vervullen ze elke tuin van een onbeschrijflijke sfeer. Lavendel, kamille, basilicum, dille, tijm... in dit boek staan de heerlijkste kruiden beschreven, vergezeld van prachtige foto´s. Alleen de geur ontbreekt nog om van Aromatische kruiden en planten een feest voor de zintuigen te maken. In de Sleutels tot succes vindt u alle informatie die u nodig hebt om de juiste kruiden te kopen en te combineren, zowel voor schaduwrijke als zonnige tuinen. Verder leest u ook hoe u op een juiste en efficiënte manier kruiden kunt zaaien, planten, verzorgen, snoeien en vermeerderen. Bovendien biedt dit boek heel wat tips voor het gebruik van kruiden in keuken en badkamer. In dezelfde reeks zijn ook verschenen: Sierlijke rozen, Geurige bloemen, Weelderige klimplanten.
Bekijk ook eens mijn overige +- 700 gevarieerde zoekrtjes; Met DPD kun je tot 10 kg versturen in 1 keer, voor slechts 4 €.
Dit boek kan ook met bpost verstuurd worden, aan lagere verzendkost.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1528587927
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter