2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Puur pascale - Beter eten is beter leven

8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 mars '20, 15:54

Puur pascale - Beter eten is beter leven

€ 18,00
8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 mars '20, 15:54
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Neuf
Thème : Régime et Alimentation
Année (orig.) : 2016

Description

Titel: Puur pascale beter eten is beter leven
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Zie foto's voor inhoudsopgave
Ophalen is ook mogelijk aangezien verzendkosten meer zijn.
Mix & match is ook mogelijk met meerdere boeken. ;)


Het mooiste en meest complete boek van Pascale Naessens
Puur Pascale - Beter eten is beter leven, is het nieuwe boek van Pascale Naessens in een grotere en luxueuzere uitgave. Met meer foto's, meer uitstraling, meer recepten, meer lifestyle en meer wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies. Het is haar warmste en meest sfeervolle boek sinds ze in 2010 begon met het schrijven van kookboeken. Ze brengt haar levensstijl, die helemaal in het teken staat van gezelligheid en romantiek, hier prachtig in woord en beeld. Met mooi versierde tafels die getuigen van creativiteit en liefde voor de natuur, heerlijke gerechten en prachtige keramiek. Pascale verwerkt pure en natuurlijke producten tot meer dan 75 eenvoudige, smaakvolle en gezonde gerechten. Dit zevende boek is het meest complete en vernieuwende van de reeks. Pascale Naessens leert haar lezers dat ze volop kunnen genieten van lekker, voedzaam en gezond eten. Ze heeft een hele beweging in gang gezet, die nog steeds groeit. Haar filosofie en recepten maakten haar tot de meest verkochte auteur in België, en ook in het buitenland groeit het aantal aanhangers. Ze is consulente in gezonde leefgewoonten, shiatsu-therapeute en ze schrijft voor tijdschriften over voeding waarbij ze voedingsexperts vanuit de hele wereld interviewt. 'Vergeet calorieën, focus op de kwaliteit van de voeding en laat je lichaam de rest doen! Pascale Naessens laat in haar prachtige boek Puur Pascale zien hoe je deze regel met heerlijke recepten in de praktijk kunt omzetten'. Prof. Dr. David S. Ludwig, auteur van de New York Times bestseller Always hungry? (Altijd honger?)
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1528085721
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter