2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Ruimer ademen - vrijer leven - Yvonne Esser

6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 mars '20, 10:41

Ruimer ademen - vrijer leven - Yvonne Esser

€ 9,00
6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 mars '20, 10:41
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf
Thème : Santé et Condition physique

Description

Op adem komen met de Methode Van Dixhoorn

auteur: Yvonne Esser
uitgeverij: Akasha
pagina's: 223
staat: zeer goed (markering schutblad)
afhalen of verzenden

Er is een grote samenhang tussen een verstoorde adembeweging en (spannings)klachten. Vaak is een eerste reactie de ademhaling te willen controleren en veel ademhalingsoefeningen zijn hierop gebaseerd. Helaas brengt dit de ademhaling meestal niet terug in zijn natuurlijke staat, waardoor de gespannenheid hoog blijft en klachten blijven bestaan of terugkomen.

Dr. J.J. van Dixhoorn ontwikkelde een methode - de Methode Van Dixhoorn voor Adem- en Ontspanningstherapie - waarmee het ademen uit zichzelf gemakkelijker, rustiger en ruimer kan worden, zonder het steeds aan te sturen of te controleren.
Met de instructies (beschreven en ingesproken te downloaden) kun je je ademhaling uitnodigen zich meer te ontspannen. Zo reikt dit boek je met achtergrondinformatie en praktische handvatten een unieke manier aan om beter met jezelf te leren omgaan.

Yvonne Esser voltooide in 1999 de opleiding voor de Methode Van Dixhoorn voor Adem- en Ontspanningstherapie. Zij heeft een bloeiende praktijk en is tevens werkzaam als docent bij het Centrum voor Adem- en Ontspanningstherapie in Amersfoort.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1527919411
Annonces par Google

Annonces similaires

Chargement… d'annonces

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter