2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Katherine Pancol ** volledige Trilogie Muchachas

73 73 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 26 oct. '20, 11:35

Katherine Pancol ** volledige Trilogie Muchachas

Réservé
73 73 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 26 oct. '20, 11:35
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf
Origine : Pays-Bas

Description

Volledige trilogie, de 3 boeken samen.
Meisjes en vrouwen, muchachas, staan centraal in deze trilogie. Sommige personages uit de vorige trilogie duiken weer op. Zo vindt de ambitieuze Hortense haar weg in de modescene van New York. Haar moeder Joséphine pendelt tussen haar gezin in Parijs en de liefde in Londen.

Het mondaine leven van de familie Cortès staat mijlenver af van dat van de nieuwe heldin: Stella. De alleenstaande moeder werkt voor een schroothandelaar op het Franse platteland. Ze probeert haar moeder Léonie te beschermen voor haar echtgenoot, Ray Valenti. Ray is brandweerman en de held van het dorp, tegen zijn vrouw en dochter is hij gewelddadig. Stella staat haar mannetje, terwijl ze probeert af te rekenen met haar verleden.
Een pakkend drieluik en een alweer veelbelovende trilogie.
Van de vorige trilogie werden in Vlaanderen en Nederland meer dan 60.000 exemplaren verkocht!

Katherine Pancol werd geboren in Marokko en is moeder van twee kinderen. Ze werkte als lerares en later als journaliste. Nu is ze fulltime romanschrijfster. Haar vorige trilogie, De gele ogen van de krokodillen, De trage wals van de schildpadden en De eekhoorns huilen op maandag werd een internationale bestseller en is in 27 talen vertaald. Het eerste deel werd onlangs verfilmd met Julie Depardieu, Emmanuelle Béart en Patrick Bruel in de hoofdrollen.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1617882479
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter