2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Hells angels, hunter s. thompson

22 22 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 08 sept. '20, 16:06

Hells angels, hunter s. thompson

€ 10,00
22 22 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 08 sept. '20, 16:06
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Comme neuf

Description

BOEK IN PERFECTE STAAT.  KOST BIJ BOL.COM TWEEDEHANDS 32,50€!   DOOR CORONA VOORLOPIG ENKEL AFHALEN.

'Bij een benzinestation in Mariposa vroeg ik de weg naar Bass Lake. De pompbediende, een jongen van vijftien, adviseerde mij ernstig om ergens anders heen te gaan. "De Hells Angels gaan daar de boel op stelten zetten. Jezus nog aan toe, waarom zou iemand nog naar Bass Lake willen? Die gozers zijn verschrikkelijk. Ze branden de hele boel plat!" Ik zei tegen hem dat ik een karatemeester was en dat ik zin had in actie.'

Hells Angels is een sterk staaltje gonzojournalistiek waar Hunter S. Thompson zijn faam aan ontleende. Een jaar lang trekt Thompson op met een chapter van de Hells Angels en brengt deze notoire motorclub in kaart: hij beschrijft het ontstaan van de Hells Angels, de regels en gebruiken, de kleding, de motoren en de tatoeages.

Aan de hand van politierapporten, verslagen van ooggetuigen en gesprekken met de leden zelf, ontkracht Thompson de mythische verhalen die de Hells Angels omgeven en waar zijzelf dankbaar gebruik van maken om hun reputatie van 'bad guys' mee aan te dikken. Hoewel Thompson bevriend raakt met een paar Angels - tot grote afschuw van buurtbewoners, die van angst in elkaar krimpen als er een Harley het terrein komt oprijden - behoudt hij zijn journalistieke integriteit en weet daardoor een genuanceerd en feitelijk beeld te geven van deze legendarische motorclub.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1597632471
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter