2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Agatha Christie: Tweeëntwintigste Vijfling (2e druk, 1990)

18 18 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 nov. '20, 04:10

Agatha Christie: Tweeëntwintigste Vijfling (2e druk, 1990)

€ 4,95
18 18 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 nov. '20, 04:10
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Utilisé
Année (orig.) : 1990
Auteur : Agatha Christie

Description

- De blauwe geranium: 'Blauwe bloemen zijn voor u noodlottig!' vertelt een waarzegster de lastige mevrouw Pritchard. En inderdaad wordt een blauwe geranium haar dood. (Een kort verhaal.)

- De spiegel barstte: Net als al haar dorpsgenoten vindt miss Marple het reuze spannend als er een filmster in het dorp komt wonen. Iedereen verheugt zich erop de beroemde Marina Gregg te ontmoeten. Maar dan wordt één van Marina's vurigste bewonderaarsters vergiftigd. (Een volledig boek.)

- Het kruid des doods: Op een groot landgoed wordt op een dag per vergissing tegelijk met de salie een handvol vingerhoedskruid geplukt en tijdens het diner gebruikt. Veel gasten worden ziek, en er is ook een sterfgeval. (Een kort verhaal.)

- Een goochelaarstruc: Miss Marple gaat logeren bij een oude schoolvriendin - een rijke Amerikaanse die haar landgoed heeft veranderd in een tehuis voor jeugdige misdadigers. Maar geen van de jongens is verantwoordelijk voor de drie moorden die vlak na elkaar worden gepleegd. (Een volledig boek.)

- De inbraak in de bungalow: Een jonge toneelschrijver wordt wakker aan de kant van de weg. Het laatste dat hij zich kan herinneren is dat hij in de bungalow van een beroemde actrice een cocktail dronk. (Een kort verhaal.)

Deze paperback verkeert nog in heel goede staat, met lichte sporen van gebruik. De inhoud is licht verkleurd. (Zie foto's aub.)
  • ISBN: 9021801809.
  • 457 blz.; Paperback.
  • A.W. Sijthoff's Uitgeversmaatschappij bv, Alphen aan den Rijn.
  • 2e druk, 1990.
  • Afmetingen: 20,3cm x 13,2cm x 4cm.

Verscheidene verzendopties tot uw beschikking. (Vanaf €4)
Het boek ophalen, behoort ook tot de mogelijkheden.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1630385295
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter