2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

ai ai kapitein griezelige verhalen (211)

7 7 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 20:41

ai ai kapitein griezelige verhalen (211)

€ 5,00
7 7 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 20:41
Message

Caractéristiques

État : Neuf

Description

De leden van het G(riezel)G(enootschap), Van Loon, Bertin, Van Ede, Rooijers, Teng, Weijters, Van Waarsenburg en Van Kerkwijk zijn in Hoek van Holland aan boord gegaan om over te steken naar Engeland, waar de eeuwlijkse bijeenkomst van alle Europese griezelgenootschappen gehouden wordt. Via de GehAd (=geheime adviseur) krijgen ze de opdracht ieder een griezelverhaal te bedenken voor hun buitenlandse vrienden. De acht leden vertellen ieder een zeer spannend griezelzeeverhaal. De verhalen worden door Van Ede aan elkaar gepraat en uiteindelijk blijkt dat ze zelf op de Demeter zitten, de schuit waarop Dracula zonder bemanning naar Engeland voer. Dit boek sluit qua titel en onderwerp aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2002. Daarbij komt het thema griezelen waarvoor men de boeken niet aangesleept krijgt. Alle griezelfans vanaf ca. 10 jaar zullen genieten van dit boek. Zelfs de illustratrice die heeft gezorgd voor zwartwittekeningen en de aantrekkelijke omslag in kleur, wordt in het verhaal opgenomen. Ook geschikt als voorleesboek voor de genoemde doelgroep.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1489001777
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter