2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

dagboek van een muts (625)

22 22 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 16:27

dagboek van een muts (625)

€ 7,00
22 22 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 16:27
Message

Caractéristiques

État : Neuf
Type : Fiction général

Description

Nikki Maxwell komt op een dure privéschool terecht als haar vader, ongediertebestrijder, daar met zijn bedrijf een contract mee sluit. Ze kent er niemand, is onzeker en vindt eigenlijk dat ze een dure iPhone moet hebben om een goed sociaal leven te kunnen leiden. Die krijgt ze niet, wel een dagboek. Dat dagboek vult de 14-jarige met haar dagelijkse beslommeringen in de eerste zes à zeven weken op school. Die zijn niet gemakkelijk voor Nikki, die erg opziet tegen een populair, perfect uitziend klasgenootje uit een rijke familie. Ze schaamt zich voor haar vaders bedrijf. Toch krijgt ze twee aardige vriendinnen en een leuke vriend en wordt ze bekend om haar tekentalent. Het 'handgeschreven' dagboek is afgedrukt op gelinieerd papier; de tekst wordt onderbroken door wat vlak, stripachtig tekenwerk. Het is het eerste deel uit de serie 'Dagboek van een muts', dagboeken van een onzekere puber die erg met zichzelf bezig is, zonder enig inlevingsvermogen in anderen. Qua opzet en uitwerking niet erg origineel, met hier en daar nogal gezochte situaties. Doet sterk denken aan de bij jongens zeer populaire serie 'Het leven van een loser' van Jeff Kinney. Verzorgd uitgegeven, aantrekkelijk omslag. Vanaf ca. 11 jaar.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1488906549
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter