2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

superheld op sokken (1255)

10 10 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 16:21

superheld op sokken (1255)

€ 7,00
10 10 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 16:21
Message

Caractéristiques

État : Neuf
Type : Fiction général

Description

Max Kruimel is een superheld op sokken. Op school wordt hij gepest, maar hij laat zich niet kennen. Ook heeft hij steeds pech. Maar telkens weet hij een draai aan zijn avonturen te geven om zijn verder saaie schoolleven te kunnen vervolgen. Motto van de auteur is 'word de held die je altijd al hebt bewonderd'. Met dat voor ogen schreef zij de serie 'Dagboek van een muts'. In dezelfde stijl start zij nu deze nieuwe dagboekserie: blokschrift op lijntjespapier inclusief doorhalingen, stripachtige tekeningen gekoppeld aan eenvoudige teksten, veel dialoog en komische en vrolijke schoolverhaaltjes zonder enige diepgang, maar lekker flauw en melig. Juist vanwege de gemakkelijke humor en de toegankelijke teksten zal ook deze nieuwe serie zijn weg vinden naar de fans van o.a. 'Het leven van een loser'. Vanwege de combinatie van gemakkelijke teksten en veel illustraties is dit boek ook prima geschikt voor kinderen die moeite hebben met lezen. Vanaf ca. 10 jaar.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1488904306
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter